5 November 2016 – Weekendje Barcelona

img_1231.jpg

Vorige week was ik samen met mijn vriend een lang weekend in Barcelona. We gingen op bezoek bij vrienden die daar nu wonen. Op de foto zie je Melle, maar die kwam ons uitzwaaien samen met oma. Het was heel fijn om even samen op stap te gaan al had ik voor het eerst echt vliegangst. Het voelde zo kwetsbaar om samen in een vliegtuig te stappen en hem achter te laten. Gelukkig had Melle geen last van dit alles, die vermaakte zich uitstekend bij oma!

img_1153.jpg

Wachten op Schiphol! We vlogen alleen met handbagage, wat is dat en verademing. De dag ervoor nog wel een geschikte koffer moeten kopen want die andere was vier cm te breed, pffff haha!

img_1256.jpg

Eenmaal aangekomen stond mijn vriend te popelen om naar het strand te gaan en wauw wat is dat genieten. Even lopen en je bent op het strand. Ik had goed geluisterd en had gelukkig wat luchtige kleding meegenomen. Blote voeten, zonder dikke jas naar buiten en een zonnebril op. Wat vitamine D doet een mens goed!

img_1563.jpg

Ook echt wel leuk om te zien hoe hun leven daar is en te logeren bij hun thuis. Toch heel anders dan een hotel en je komt nog eens ergens 🙂 M’n haar lijkt trouwens heel wat op deze foto maar valt helaas tegen haha 😉

img_1269.jpg

Jaaaaa ZO BLIJ! Ik heb trouwens elke dag in het katzwijm gelegen als ik m’n vriendinnetje Spaans hoorde praten. Zij werkt en woont daar dus doet ook hard haar best om de taal onder de knie te krijgen. Ik vind het echt een prachtige taal dus ook al zijn het misschien geen moeilijke zinnen, ik heb daar wel bewondering voor!

img_1328.jpg

Hun zwemmen en ik met m’n ereader in de zon. Zwaar leven.

img_1387.jpg

PROOST! Prosecco met Limoncello, heerlijk fris drankje.

img_1275.jpg

Barcelona heeft echt prachtige architectuur. Mocht je nog nooit in Barcelona geweest zijn, schrijf het zeker op je lijstje voor bijvoorbeeld een stedentrip. Het is echt een onwijs leuke, mooie stad. De vlucht is lekker kort en als je goed zoekt kun je voor een prima prijs vliegen.

img_1309.jpg

Even het centrum in. Ik heb gewoon nagenoeg niks gekocht! Het aanbod aan winkels was het probleem niet maar het was gewoon erg druk, de mannen maken we natuurlijk niet blij met shoppen en ik had niet echt iets nodig. Als het dan zo druk is krijg ik helemaal keuzestress 😉 Maar helemaal prima, het was vooral heerlijk om even lekker rond te kijken en de sfeer te proeven.

img_1280.jpg

Bij Massimo Duti ben ik ook nog even binnengelopen. Mooie winkel met prachtige items. Hier zag ik wel een mooie top die er helaas niet hing in mijn maat en ik zag prachtige enkellaarsjes.

img_1282.jpg

Ik vond het allemaal prima want de beste aankoop had ik toch al gedaan, namelijk een heerlijk ijsje! Ik kan de hele dag door wel dit soort ijsjes eten. Hier krijg je tenminste ook niet zo’n lullig half bolletje maar gewoon een dikke scoop. Kunnen ze in Nederland nog wat van leren.

img_1287.jpg

Mooi!

img_1281.jpg

Ik liep nog wel tegen Nars aan, maar ik heb me ingehouden. Ik zag een prachtige lipstick in de kleur Audrey als ik het goed heb, maar die heb ik laten staan. Dit lukte mij vooral omdat Willemijn en Martine het Narsissist cheek studio palette voor mij mee hadden genomen uit Milaan. Die zag ik hier trouwens niet staan dus ik ben blij dat ik die al veilig thuis had liggen 🙂

img_1291.jpg

Hier wilden we gaan eten maar helaas het was zoo druk! Uiteindelijk ergens anders tapas gegeten, ook lekker!

img_1325.jpg

Zondag, laatste dag! Happy face, want toch wel onwijs relaxed om er even uit te zijn zonder mini. Ik miste hem heel erg, begrijp me niet verkeerd, maar het is toch anders als je niet continu voor een klein mannetje moet zorgen.

img_1361.jpg

Zondag hadden we weer superveel geluk met het weer. Opnieuw naar het strand, opnieuw was mijn vriend helemaal gelukkig. Beetje eten, zwemmen, zonnen, relaxen en tijd doorbrengen met vrienden. Geef hem eens ongelijk 😉

img_1480.jpg

Later op de avond na het eten nog even met elkaar een blokje om. Ik plaatste ook het een en ander op Snapchat van deze avond en de rest van onze Barcelona trip.

img_1458.jpg

Met m’n grote liefde! Slechte kwaliteit maar wilde m toch met jullie delen.

img_1533.jpg

Maandag tijd om weer naar huis te gaan. We vlogen met Vueling maar ik vond het niet echt voor herhaling vatbaar. Op de heenreis vertraging, op de terugreis niet op tijd vertrokken. Hele, hele, hele krappe plekken in het vliegtuig en toen we een water wilde bestellen werd er ineens een blok van 6 mensen van de linkerrij overgeslagen. De mensen voor ons zaten ook met een geld in de handen, geduldig te wachten maar ze keek ons niet eens aan. zit je dan 20 minuten met je goede gedrag geduldig te wachten totdat je mogelijk een flesje water kunt bestellen. Uiteindelijk kwam ze terug, had ze geen wisselgeld. Dus moesten eerst meer betalen en kregen vlak voor het uitstappen nog wat wisselgeld terug. Ik vond het allemaal een beetje maf. Normaal ben ik trouwens geen zeikerd over vliegtijden, maar als je ergens maar kort bent en je hebt vertraging dan is dat zooooo jammer. Maarja, misschien hadden we net pech!

img_1534.jpg

Nog even snel wat eten voor het boarden.

img_1536.jpg

En bij de Mango op het vliegveld nog even checken of ze mijn maat hadden van een jas die ik op het oog had. Bleek hij achteraf niet kleiner te koop te zijn. Jammer!

img_1544.jpg

En daarna lekker in de file naar huis 😉 Helaas was de aankomsttijd op Amsterdam niet heel gunstig met oog op de spits en we hadden hongerrrrrrr. Onze kleine aap wachtte thuis met Oma op ons, dus we wilden ook snel naar huis. Helaas geen eten meegenomen vanaf Schiphol, want hallo, hoef je niet op je koffers te wachten heb je ook geen zin om nog ergens in een andere rij te gaan staan. Gelukkig had mijn moeder, heel lief, al voor ons gekookt dus eenmaal thuis konden we gelijk aanschuiven!

Barcelona wat was je fijn!

Liefs Martina

 

Volg:
Share:

8 Reacties

  • Martina
   Auteur
   5 november 2016 / 19:58

   Ja echt! En eigenlijk is het zo dichtbij!!

  • Martina
   Auteur
   6 november 2016 / 12:15

   Ja ik nu ook alweer hoor! Loop nu met m’n jas en dikke laarzen aan buiten, gelukkig schijnt de zon!

  • Martina
   Auteur
   8 november 2016 / 16:16

   Ja was het ook, helaas veel te snel voorbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.