Orbitkey of pasjeshouder, wat past het beste bij jou?

Orbitkey of pasjeshouder, wat past het beste bij jou?

Op het eerste gezicht valt op dat de ORBITKEY unieke  en moderne sleutel organizer maar ook verkrijgbaar als pasjeshouder is. In plaats van twee metalen schalen zijn de sleutels bevestigd tussen een leren of elastomeer lus (rubber). Deze bijzonder stijlvolle structuur zal zeker een blikvanger zijn.

En in tegenstelling tot alle andere tools worden de sleutels maar aan één kant ingestoken waardoor je niet op een gelijkmatige verdeling hoeft te letten, maar passen er maximaal 7 sleutels in de ORBITKEY.

Bijzonderheden van de ORBITKEY

Applicatie foto Orbitkey met autosleutel De grootste specialiteit is al genoemd. De ORBITKEY heeft ook een speciaal "slot systeem" dat de sleutel stevig in de lus houdt. Pas nadat het slot is ontgrendeld door op de kop van de verbindingsschroef te drukken, kunnen de sleutels opzij worden gedraaid en uitgewaaierd.

Om ervoor te zorgen dat dit werkt en dat de scherpe profielen van de toetsen volledig worden beschermd door de lus, kunnen alleen die met hun gat in het midden worden gebruikt. Anders steken ze ver buiten de lus uit waardoor de broekzak alsnog beschadigd kan raken.

Door het kleine aantal sleutels en de enige eenzijdige bevestiging is de ORBITKEY ook nog eens uiterst handzaam en klein. Het is verkrijgbaar in een lederen versie (10 verschillende kleur- en naad combinaties) en met een elastomeer lus (5 kleuren om uit te kiezen).

Een USB-stick (8 GB en 32 GB) en een flesopener zijn alleen als losse accessoires verkrijgbaar. Dit is echter geen probleem aangezien deze accessoires natuurlijk ook ruimte innemen voor het toch al beperkte aantal sleutels.

ORBITKEY, verkrijgbaar in heel Europa?

De ORBITKEY met de volledige selectie is alleen verkrijgbaar in de webshop van de fabrikant (Australië), die ook vanuit Engeland naar Europa wordt verzonden. 

Omvang en verpakking

Naast de gemonteerde ORBITKEY is er ook maar één oog voor het bevestigen van de autosleutel, die eenvoudig in de lus wordt geschroefd. Meer is er niet nodig om je eigen sleutelhanger te wisselen.

Beide worden samen geleverd in een zeer stijlvolle verpakking, zodat zelfs het uitpakken pas echt leuk wordt. Desalniettemin is de prijs-prestatieverhouding meer aan de negatieve kant in vergelijking met de andere belangrijke organisatoren die beschikbaar zijn. Hier moet het trendy en unieke design echt iets meer geld waard zijn.