Hoe geef je een reis cadeau?

Hoe geef je een reis cadeau?

Een reis cadeau is best een leuke verrassing, maar wat is eigenlijk de beste manier om een reis cadeau te geven?

Stel, je wilt iemand als geschenk een reiscadeau geven. Dit is een erg leuk idee, maar waar velen vastlopen is bij de manier waarop het cadeau het best gegeven kan worden. Lees hier meer over enkele manieren en tips om een reis cadeau te geven. 

Een reis cadeau geven is een erg leuk idee. Het is origineel, de persoon aan wie je het geeft zal er hoogstwaarschijnlijk een erg leuke herinnering aan overhouden en op reis kun je natuurlijk veel doen. Zo een mooi geschenk wil je dan ook zo mooi mogelijk geven aan de persoon voor wie het is bedoeld. Hieronder vindt je enkele manieren en cadeau ideeën hoe je het reus cadeau kunt geven. 

1. Een tegoedbon in een envelop

Allereerst boek je natuurlijk een reis. Deze kan specifiek zijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om de bestemming open te laten. Op deze manier kan de persoon voor wie het cadeau bedoeld is door middel van een soort tegoedbon zelf de bestemming uitkiezen. Het is een erg leuk idee om zo een tegoedbon te kopen. Deze stop je vervolgens in een unieke en mooie envelop. Kies voor een envelop die iets zegt over deze persoon. Al is het enkel de kleur die hij of zij leuk vindt. Op de envelop schrijf je natuurlijk de namen en in de envelop geef je samen met de tegoedbon nog een leuke kaart mee. In de kaart kun je jouw persoonlijke boodschap schrijven. Vervolgens kun je de envelop bijvoorbeeld tijdens een diner geven, maar het is ook leuk om de envelop op tafel te leggen alvorens het dineren. Je kunt het met deze cadeau ideeën zo gek maken als je zelf wilt. 

2. Een zoektocht

Je kunt van jouw reiscadeau ook een leuke zoektocht maken. Ook hierbij is het zaak dat je eerst de aankoop doet. je kunt meteen een ticket kopen naar een bestemming waarvan je weet dat de persoon hier graag heen wilt, of je koopt een open tegoedbon met een bestemming naar keuze. Vervolgens maak je er een spelletje van. Zo verstop je de ticket ergens en ga je bijvoorbeeld een zoektocht organiseren. Je geeft tips of de persoon in de goede richting zoekt en je maakt er indien mogelijk een soort doolhof van. Het moment dat de persoon het spel wilt en het cadeau dus vind, is meteen de presentatie van je cadeau geweest op een leuke manier. 

3. Meteen brengen

De laatste optie is niet altijd mogelijk, maar wel erg origineel. Stel, je weet wanneer hij of zij werkt of iets doet en wanneer hij of zij vrij is. Dan kun je zelf van te voren de reis regelen en de persoon in kwestie als verrassing meenemen. Als het bijvoorbeeld om een vliegreis gaat, dan ga je simpelweg met hem of haar naar het vliegveld zonder de bestemming al te verklappen. Hij of zij weet tot aan het laatste moment niet waar jullie heen gaan. Het liefste verberg je de bestemming ook zo lang mogelijk als je eenmaal op het vliegveld bent met de persoon.