14 Septemer 2014 – Real techniques silicone liner brush

Eyeliner blijft altijd een dingetje. Soms begin je vol goede moed aan een winged liner en is het ene oog perfect en verpruts je de andere kant volledig. Ooglook verpest, alles opnieuw…. Soms sla ik daarom de liner gewoon over, terwijl het zo mooi kan zijn! Mijn ruzie met allerlei eyeliner kwastjes helpt ook niet mee, de zoektocht naar het perfecte kwastje is al heel lang bezig!

IMG_0413Dit is mijn laatste aanwinst. Toen ik laatst aan het shoppen was in Groningen liep ik tegen deze Real techniques kwast aan. Een klein maar fijn kwastje, gemaakt met een siliconen tip die perfect zou moeten zijn voor een precieze applicatie van gel liner. Omdat deze kwast totaal anders was dan alle andere kwastjes die ik heb geprobeerd besloot ik een gok te wagen.

IMG_0422Dit is een close up van de punt. De meeste kwasten hebben een puntje van haartjes, wat het aanbrengen van eyeliner moeilijk kan maken. Deze compacte punt moet het gemakkelijker maken op precies te werk te gaan. Ik had nog nooit zoiets geprobeerd en keek er een beetje raar tegenaan. Nu vind ik het eigenlijk best wel logisch, als je denkt aan eyeliner stiften/pennen. Die werken vaak ook erg gemakkelijk en dat komt met name door de vorm.

IMG_0555Dit is een swatch die ik heb gezet met het kwastje en mijn Catrice gel liner, een mooie zwarte lijn! Wat me opviel tijdens het zetten van de lijn is dat je onwijs veel controle hebt door het kwastje. Voor mensen die niet zo handig zijn in het aanbrengen van eyeliner is dit denk ik wel een uitkomst. Toch is er ook een nadeel. Een stiftje geeft zelf geleidelijk product af en dat gebeurd hier natuurlijk niet mee. Het verdelen van de liner kan daardoor lastig zijn. Kortom opletten dat je niet teveel product op je kwastje doet en dan een paar keer opnieuw product op je kwastje aanbrengen.

IMG_0557Als je het zelf geen probleem vind om de tijd te nemen voor je eyeliner zou ik dit kwastje zeker aanraden. Als ik snel moet maar ik wil toch een lijntje boven mijn ogen dan ga ik toch voor een eyeliner stift, heb ik de tijd dan pak ik liever deze producten erbij.

IMG_0583Zo ziet het er bij mij uit als ik dit kwastje heb gebruikt. Ik moet erbij zeggen dat ik geen held ben met eyeliner en ik heb echt altijd een beetje geluk nodig bij het aanbrengen van een mooie winged eyeliner die aan beide kanten gelijk is. Toch blijf ik het lekker dragen want als het dan eenmaal wel zit ben ik helemaal blij met het resultaat.

Is dit ook iets voor jou? Ik kocht deze kwast bij beau in Groningen voor 7 euro!

Liefs, Martina   Bloglovin          twitter              Instagram         youtube

Volg:
Share:

15 Reacties

 1. 14 september 2014 / 10:00

  Wait, 7 euro? Ik heb het 210 kwastje van MAC en ik zweer erbij! Deze ga ik ook echt eens proberen 😀
  Sophie onlangs geplaatst…Productfotografie tipsMy Profile

 2. 14 september 2014 / 11:47

  Wat een fijn item om eyeliner mee aan te brengen! Lijkt me echt ideaal! Ik wist niet dat dit bestond! Maar ik draag geen eyeliner, want het staat me helaas niet! 🙁
  Lizzy onlangs geplaatst…Positieve beauty reviews #3My Profile

 3. 14 september 2014 / 12:47

  Ziet er zeker goed uit. Ik gebruik zelf een eyeliner kwastje van hema, maar dit werkt voor geen meter. Vandaar dat ik weer heel snel ben overgestapt naar een liquid liner, hihi!
  Marloes onlangs geplaatst…In The Picture #27My Profile

 4. 14 september 2014 / 17:55

  Deze staat ook op mijn wishlist. Ik ben erg benieuwd of ik beter met zo’n siliconen punt werk.
  Shaz onlangs geplaatst…Beauty LifehacksMy Profile

 5. 16 september 2014 / 15:07

  Ik ben zo hard aan het twijfelen om ofwel voor kwasten van zoeva te gaan (waar ik al jaren tevreden over ben) of van RT… mzhhmmmzzz… keuzes keuzes…
  Ps. Ik geef momenteel een huge pakket weg op mijn site. Care to join? x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.