Ga jij dit jaar een kersttrui kopen?

Ga jij dit jaar een kersttrui kopen?

Het zal je vast wel opgevallen zijn; de kersttrui wordt ieder jaar populairder! Mensen trekken een kersttrui aan tijdens het kerstdiner, maar ook worden er bij bedrijven heuse ‘foute kersttruien dagen’ georganiseerd. Veel mensen zijn de stijve kleding rondom kerst wel een beetje zat en zijn blij dat het allemaal wat vrolijker en luchtiger mag. Een kersttrui zorgt ervoor dat de sfeer er meteen goed inzit, waardoor iedere kerstborrel of kerstdiner, gegarandeerd een succes wordt. Heb jij er al eentje?

Goed of fout?

Op plekken waar je een kersttrui tegenkomt, is het altijd gezellig! In de aanloop naar kerst zie je dat veel mensen ze bijvoorbeeld dragen naar kantoor. Ook tijdens de kerstdagen zelf, kiezen steeds meer mensen ervoor om een kerstrui te gaan dragen. Gelukkig heb je tegenwoordig niet alleen maar ‘foute’ kersttruien meer, het aanbod van kerstruien van leuke kersttruien, neemt namelijk ook ieder jaar toe. Zo kun je kiezen voor een leuke kerstrui met een afbeelding erop, een tekst of ga jij liever voor een klassieke kersttrui? Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf of je wilt gaan voor een ‘goede’ kersttrui, of toch lekker voor die ‘foute’. Welke kies jij?

Waarom meedoen?

Op kantoor wil je natuurlijk geen spelbreker zijn tijdens ‘de foute kersttruien dag’. Het is daarom altijd handig om een kersttrui in de kast te hebben hangen. Bovendien zit een kersttrui ook gewoon nog eens heel lekker. De trui is lekker warm en behaaglijk, wel zo lekker tijdens de vaak koude kerstdagen. Ben je iemand die graag duurzaam leeft? Trek thuis regelmatig in de winter je kersttrui aan als het buiten koud is, dan kan de kachel lager worden gezet. Scheelt weer in de stookkosten en het is goed voor de toekomst van de aarde!

Welke kerstrui kies jij?

Hou je er wel van om een speciale boodschap uit te dragen? Kies dan voor een kerstrui met een leuke tekst, of ga voor een kersttrui met een bijzondere afbeelding erop. Ook kun je gewoon gaan voor een klassieke trui, waar je overal en altijd mee uit de voeten kan. Vind je het fijn om per gelegenheid te kunnen kiezen? Bestel dan een aantal verschillende kersttruien online. Wel zo handig, dan heb je er bijvoorbeeld eentje die geschikt is voor een etentje en weer een andere trui die perfect is voor die ‘foute kersttruien dag’ op kantoor. Ideaal toch?