3 Juli 2014 – Need some help?!

Vandaag even wat anders dan anders, maar ik heb echt jullie hulp nodig… Bloggen vind ik onwijs leuk om te doen, maar ik ben de afgelopen maanden nogal zoekende naar wat ik wil met mijn blog.

artikel1Bloggen is zo leuk om te doen, het kost veel tijd maar dat geeft helemaal niks. Ik ben nagenoeg elke dag bezig met mijn blog, maar de laatste tijd ben ik ook druk met de toekomst voor mijn blog.

Wil ik dagelijks bloggen of niet? Wil ik alleen outfits posten? Wil ik meer filmpjes gaan maken? Wil ik blijven bloggen over beauty? Aaaaahg jongens, daarom heb ik jullie hulp nodig!

Wat vind ik zelf nu leuk om te doen? Laten we voorop stellen dat ik niet wil stoppen met bloggen, maar waar wil ik mijn blog mee vullen? Ik wil natuurlijk schrijven over dingen die jullie leuk vinden om te lezen, maar ik wil ook schrijven over dingen die mijzelf aanspreken anders gaat het niet werken.

De onderwerpen waar ik dit moment over schrijf zijn ook de onderwerpen waar ik over wil blijven schrijven. Misschien miet er structuur in, misschien willen jullie liever dat er een onderwerp achterwege blijft… Daar ben ik dus onwijs benieuwd naar!

Het is logisch dat je als persoon veranderd en daardoor veranderen je interesses ook. Ik kan dus niet zeggen of mijn gevoel volgend jaar hetzelfde zal zijn, maar op dit moment schrijf ik het liefste over mijn outfits, nieuwe aankopen, deel ik mijn wishlists en deel ik foto’s uit mijn persoonlijke leven. Reviews zal ik mij nooit aan wagen, hooguit in mijn maandelijkse favorieten artikel. Zoals je kunt merken geniet ik wel echt van een stukje beauty, maar ik vind het lastig om er een label op te plakken.

Nogmaals, voor mijn gevoel ontbreekt er een stukje structuur en zou het beter zijn om bepaalde onderwerpen wat meer op de voorgrond te laten komen. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening! Vinden jullie het goed zoals het is of zou je todayslife liever/sneller/vaker bezoeken als er vaste onderwerpen op de voorgrond zouden staan zoals fashion? Help me out en laat me weten waarom mijn blog jou aanspreekt. Mijn persoonlijke invulling? posts waarin ik mijn outfits deel, shoplogs, mijn sportieve uitspattingen of juist het stukje beauty? Daarnaast zou ik heel erg graag willen weten hoe ik naar jou idee Todayslife zou kunnen verbeteren, wat mis je nog?

Ik ben ervan overtuigd dat jullie de juiste personen zijn om te vragen naar jullie mening. Ik ga zelf natuurlijk verder stoeien met mijn ideeën, maar ik hoop dat jullie reacties mij een beetje op weg kunnen helpen. Trouwens, voor de bezoekers die mijn blog nu voor het eerst bekijken, wat spreekt je aan? Wat vind je een pluspunt, wat vind je een minpunt? Soms kan het echt een eyeopener zijn als mensen iets met een frisse blik bekijken.

Liefs, Martina   Bloglovin          twitter              Instagram         youtube

Volg:
Share:

21 Reacties

 1. 3 juli 2014 / 08:09

  De diversiteit vind ik juist leuk van jou blog maar ik snap dat je misschien meer wilt richten op een onderwerp. Zelf vind ik de combinatie leuk met outfit en beauty posts.
  Anouk onlangs geplaatst…Bourjois 123 Perfect CC Cream + FOTDMy Profile

 2. 3 juli 2014 / 08:33

  Ik vind je outfit foto’s altijd het leukste om te bekijken, hier moet je zeker mee doorgaan! <3
  Denise onlangs geplaatst…MUA Nail PolishMy Profile

 3. 3 juli 2014 / 09:33

  Jouw blog is best divers en ik vind jouw posts over sporten/hardlopen het leukst.

  Je kunt bijvoorbeeld op bepaalde dagen vaste rubrieken hebben, maar er is een grote kans dat je dat als een verplichting kunt gaan zien en dat de plezier in bloggen verdwijnt.

  Ook kun je een schema maken (verdeeld over twee weken of een maand) en dan ga je alvast noteren welk onderwerp wanneer je wilt gaan doen en dat elk onderwerp 1x in de twee weken terugkomt ofzo.

  Mijn blog heeft geen structuur en het is meer een uitlaatklep. Ik schrijf wat in mijn opkomt en waar ik op dat moment mijn inspiratie vandaan haal. Soms heb ik in eeuwen geen beauty-gerelateerde artikelen geschreven en meer over tv-shows. Op dat moment heb ik gewoon andere interesses.
  Shaz onlangs geplaatst…In Love: Real Techniques Core CollectionMy Profile

 4. 3 juli 2014 / 09:48

  Heel herkenbaar dit. Maar als ik eerlijk ben vind ik ook je blog nu heel erg leuk. De diversiteit spreekt mij aan.
  Natascha onlangs geplaatst…Shoplog MallorcaMy Profile

 5. 3 juli 2014 / 10:56

  Ik vind je blog nu ook erg leuk maar misschien moet je een niche vinden, iets wat jou heel erg onderscheid van anders. Bijvoorbeeld weet je alles over Breda schrijf dan ons over het leven daar schrijft!
  alexa onlangs geplaatst…Cotton bag simpleMy Profile

 6. 3 juli 2014 / 12:12

  Inderdaad lastig! Ik zou gaan voor wat je zelf het liefste doet, zodat je nog meer van het bloggen geniet. Maar je blog is nu heel gevarieerd en ik denk dat het daarom veel mensen wel aanspreekt 🙂 X
  Anna onlangs geplaatst…TIPS | JE KOFFER INPAKKEN ZONDER STRESSMy Profile

 7. Kim
  3 juli 2014 / 12:13

  Outfit Posts vind ik erg leuk! Doe er altijd inspiratie mee op! Foto’s van bijv een hele week vind ik ook erg leuk!
  Misschien iets meer persoonlijker verder maken ? Groetjes !

 8. 3 juli 2014 / 12:40

  Zoals al gezegd, spreekt ook mij de diversiteit juist aan, en voor de rest sport en outfit posts! Maar goed ik ben dan ook wel een beetje subjectief aangezien ik zelf het liefste outfit foto’s post 😀 Ik hoop in ieder geval dat j er voor jezelf uitkomt!
  Stephanie onlangs geplaatst…IPHONE 4 “VOGUE” CASE GIVEAWAYMy Profile

 9. 3 juli 2014 / 14:29

  Ik vind je blog juist wel heel erg leuk ! Je schrijft over veel verschillende onderwerpen ! Ik vind vooral je beauty artikelen erg leuk ! X Denise
  Denise onlangs geplaatst…DAY TO NIGHT MAKE-UP LOOKMy Profile

 10. 3 juli 2014 / 16:16

  Ik vind je blog zoals die nu is al super leuk! Vaste onderwerpen hoeven voor mij niet persee zo. Ik vind je outfits trouwens altijd super leuk

 11. 3 juli 2014 / 16:28

  Ik ben laatst zelf ook overgestapt naar een blog met meer structuur.
  En ik moet zeggen: Ik kan het je aanraden!
  Voor jezelf en voor je bezoekers is het gewoon heel prettig.
  Ook kun je gewoon dagen open houden voor spontane blogjes.
  Zelf vind ik je outfitpost altijd erg leuk!
  Kimberley onlangs geplaatst…Wondrous Wednesday #2My Profile

 12. 3 juli 2014 / 17:28

  lastig, maar hoe je blog nu gevuld is is erg leuk, lekkere afwisseling! Misschien is het voor jezelf prettiger om voor bepaalde artikelen een vaste datum te hebben, maar hoe je het nu doet is ook echt goed!
  Teddy onlangs geplaatst…Maybelline baby lipsMy Profile

 13. 3 juli 2014 / 17:37

  Je blog vind ik heel erg leuk zoals het is! Dat je divers schrijft spreekt mij aan en door de outfits en looks die je plaatst wordt het ook weer persoonlijk. Tegenwoordig hoor ik meer over niches vinden en zo, maar als ik kijk naar jouw blog is het vrij persoonlijk en dat is al een niche op zich. Ga vooral zo door meis 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Kijkje in het leven van een stewardess: antwoord op de vragen!My Profile

 14. 3 juli 2014 / 22:42

  Ik denk dat het heel belangrijk is dat je over iets blogt wat jouw persoonlijk echt interesseert. Het schrijven gaat dan ook een stuk makkelijker en hoef je je gedachten alleen maar te vertalen naar tekst. Als ik het goed heb, heb jij veel passie voor het hardlopen en je bent er ook goed in. Je zou daar een vaste dag in de week van kunnen maken om daar over te schrijven. Zoals tips om te beginnen, of welke schoenen erg geschikt zijn (je hebt er een paar toch, haha) en dat soort dingen. Verder zijn outfitposts erg leuk en natuurlijk je favoriete make-up/beautyproducten. Ik hoop dat je er wat aan hebt en anders hebben we het er nog wel over ;).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Fashion | Throwback OutfitsMy Profile

 15. Suzanne
  10 juli 2014 / 13:14

  Juist het ontbreken van structuur vind ik leuk aan jouw blog. Je weet van te voren niet wat je kan verwachten bij het bezoeken van je site. Bij veel andere blogs vind ik terugkerende rubrieken juist minder leuk omdat het vaak veel op elkaar lijkt. Ik vind je hardloop verhalen het leukst. Ik zie dat ook veel mensen je outfit Posts het leukst vinden; is ook leuk, maar toch zou ik het lekker divers houden. Bij de grote beauty blogs vind ik het persoonlijke aspect steeds meer verdwijnen en het soms te professioneel. Die druk hoef jij (nog) niet te ervaren dus ga vooral zo lekker door en doe wat je leuk vindt

 16. 21 juli 2014 / 15:28

  Als nieuwe bezoeker spreken de persoonlijke posts me minder aan, maar dat lijkt me ook normaal.
  Je outfitposts zijn leuk!
  Silke onlangs geplaatst…USA Make-up Haul! (video)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.