12 Oktober 2016 – Let’s meet Majanka

Vandaag wil ik jullie aan iemand voorstellen! Today’s life zal namelijk af en toe gezellig gemaakt worden door Majanka. Waarom? Omdat ze mij aan het lachen maakt met heerlijke verhalen, ze kan situaties heerlijk beschrijven en haar belevenissen zullen heel herkenbaar zijn voor alle mama’s onder ons! Haar woorden slaan bij mij regelmatig de spijker op z’n kop en dat is soms gewoon genoeg. Meet Majanka!

10411304_1521793148093374_1083489357708965471_n

Laatst postte ik op facebook een tekst over een incident dat ik die dag meemaakte. Naar aanleiding daarvan vroeg Martina of ik het leuk vond om een column op haar blog te schrijven. Ze bleek nog serieus te zijn ook. En mij lijkt het ook leuk, al heb ik nog geen idee of ik dat echt wel kan. Naarmate ik ouder word is het steeds ietsje minder spannend om op mijn bek te gaan, dus onder het mom van ‘niet geschoten is altijd mis’ ga ik het doen.

Uiteraard vroeg Martina mij vervolgens of ik dan ook even een stukje wilde schrijven om me voor te stellen. Dus bij deze; een stukje om me voor te stellen. Maar dat valt nog niet mee. Wat schrijf je nou over jezelf om jezelf te introduceren? Een naam is handig: Majanka. Geslacht: vrouw (overeenkomst 1 met Martina). Leeftijd: 36. Burgelijke staat: gehuwd. Ik ben moeder (overeenkomst 2 met Martina) van 2 jongens (8 en 6) en een meisje (4). Het moederschap is voor mij misschien wel het mooiste, maar ook het moeilijkste in mijn leven. Het is een avontuur vol liefde, kusjes en knuffels, vroeg opstaan, soms nog gebroken nachten, ruzies, knokpartijen (ja, jongens he…zegt men), vrolijkheid en een levensgrote spiegel. En die spiegel is heel eerlijk. Nu houd ik van eerlijkheid, maar wow wat kan het confronterend zijn.

Ik heb geen verstand van mode, wel verstand van wat ik zelf mooi vind. Het liefst ga ik 1 x per jaar flink shoppen om vervolgens maanden de winkels van binnen niet te zien. Zodat ik ieder jaar opnieuw verbaasd ben

over welke winkels verdwenen en verschenen zijn. Qua make-up gebruik ik alleen mascara en soms een oogpotlood. Ik hou van koken en ik houd van eten (dat is overeenkomst 3 met Martina, of tenminste dat denk ik omdat we best vaak ons avondeten geanalyseerd hebben).

O ja, en sinds vandaag (29-9, Martina haar verjaardag) hebben we een hond. Bobby. Een heel lief, wit, klein, pluizig bolletje wol met een lief snoetje. De eerste kotsbeurt was al op weg naar huis een feit, de eerste drol lag al in de kamer na zijn eerste spoelbeurt. Met andere woorden, ook hier zal wel wat voer vandaan komen voor een column.

Misschien tot later!

Groet, Majanka

Door Majanka

Volg:
Share:

6 Reacties

  • Martina
   Auteur
   13 oktober 2016 / 22:04

   Ik ben zelf al enthousiast haha! Eerste staat online 🙂

   • Majanka
    14 oktober 2016 / 11:55

    Dank voor je enthousiasme lieverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.