Van kantoorruimte naar flexplek in Rotterdam

Van kantoorruimte naar flexplek in Rotterdam

Kantoorruimte huren is een dure aangelegenheid, zeker tijdens Covid. Het is steeds moeilijker om de medewerkers op kantoor te houden. Iedereen werkt noodgedwongen vanuit huis en dat duurt al reeds 2,5 jaar. Met andere woorden, de meeste werkgevers hebben tegenwoordig een; werkplek, dedicated desk of flexplek in Rotterdam nodig. Oftewel nog meer extra kosten naast de traditionele kosten. Waar is het einde en wanneer veranderd dit weer? Verandert het überhaupt weer?

Gevolgen van leegstaande kantoren

Doordat er meer en meer werkplekken leeg komen te staan is een werkgever genoodzaakt om op zoek te gaan naar oplossingen. De enige manier om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen is door de vaste kosten naar beneden te beneden. Hier vallen de huurkosten ook onder. Daarnaast moet er een goed alternatief voor de medewerkers worden geboden, want elke medewerker heeft recht op een geschikte werkplek. Of dit nu een dedicated desk, een coworking space of een flexplek is. Dat maakt niet uit.

Werkplekken in Rotterdam

Ook Rotterdam lijdt onder deze verandering. Voor het 2e jaar op rij is het aantal beschikbare vierkante meters, aan kantoorruimte in Rotterdam, toegenomen. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte? De keuze is reuze. Zoekt u een flexplek in Rotterdam? De mogelijkheden nemen alleen maar toe. Naar de traditionele verhuurder gaan, stellen ook steeds meer ondernemers een gedeelte van hun kantoor beschikbaar voor flexibele werkplekken. 

Flexplek Rotterdam, hoe vind ik die?

Een flexplek in Rotterdam is dat waar u naar op zoek bent? Alleen wat zijn geschikte flexibele werklocaties en hoe gaat in zijn werk? Door de veranderende markt zijn er nog maar weinig aanbieders die landelijk de flexplekken in kaart brengen. Zo ook in Rotterdam. Echter zijn er ontwikkelingen de het voor u, zeer korte termijn, makkelijker maken.

De oplossing

Goedkope Kantoorruimte probeert het totale aanbod zo goed mogelijk in kaart te brengen en op deze manier de huurder en de  verhuurder met elkaar te verbinden. Zij kiezen ervoor om een verbindende factor te zijn. Dat houdt in dat alle informatie van de verhuurder van flexplekken getoond wordt, zodat de potentiële huurder eenvoudig in contact komt met de verhuurder van flexplekken en/of kantoorruimte.