Snel kruimels en haren opzuigen, hoe doe je dat?

Snel kruimels en haren opzuigen, hoe doe je dat?

Heb je een hond die veel haren afgeeft? Ontbijt je regelmatig in je auto? Vind je altijd fijn voordat de visite komt, om nog even het bankstel en het vloerkleed netjes te maken? In al deze gevallen is het superhandig om een kruimeldief of een snoerloze stofzuiger in huis te hebben. Met deze apparaten kost het je namelijk weinig moeite en tijd om je huis of auto netjes te maken. Waarom juist deze apparaten hiervoor bij uitstek geschikt zijn? Wij leggen je dat hieronder uit!

Kruimeldief is zeer effectief

Een kruimeldief is feitelijk een handstofzuiger waar geen snoer aan zit. Doordat er geen snoer aan zit, kun je met dit apparaat overal gemakkelijk bij. Bovendien is een kruimeldief zo gepakt en zo weer opgeborgen. Ideaal als er op specifieke plekken vaak kruimels of haren liggen die je regelmatig even op wilt zuigen. Denk hierbij aan de chauffeursstoel van je auto of een hoek van de bank, waar je hond vaak ligt. Ook een hondenmand kun je bijvoorbeeld gemakkelijk even uitzuigen met een kruimeldief. Het is best veel moeite om iedere keer hiervoor de stofzuiger te moeten pakken, zeker omdat het vaak maar gaat om één specifieke plek, die je even snel netjes wilt maken. Een kruimeldief is uiterst effectief en gemakkelijk in gebruik. Het apparaat is ook nog eens heel licht, zodat het je ook nog eens weinig moeite kost om het netjes te houden.

Snoerloze stofzuiger komt overal

De grootste irritatie van een stofzuiger is voor veel mensen het snoer. Het is natuurlijk ook vervelend als je op bepaalde momenten, net niet tot achterin je kamer kunt zuigen. Ook irriteren mensen zich vaak aan het feit dat soms de stekker van de stofzuiger uit het stopcontact schiet, dat is natuurlijk ook erg vervelend, als je net lekker bezig bent.  Je kunt deze irritaties voorkomen door te kiezen voor een snoerloze stofzuiger. Deze werkt op oplaadbare batterijen, die je gemakkelijk weer op kunt laden. Met deze snoerloze stofzuiger kom je wel gemakkelijk achterin de kamer en hoef je nooit bang te zijn dat het snoer uit het stopcontact vliegt. Het is bovendien een licht apparaat, waardoor het je ook nog eens weinig energie kost om te stofzuigen. Ideaal toch?