Puur genieten van vakantiehuis aan de kust met laadpaal

Puur genieten van vakantiehuis aan de kust met laadpaal

Geniet jij ook zo van de kust? Fijn eindeloze wandelingen maken langs de zee, even lekker je hoofd leeg maken en ’s avonds genieten van een diner in een sfeervol strandpaviljoen? Door een vakantiehuis aan de kust te boeken, weet je zeker dat alles waar je van houdt, dicht in de buurt is. Maar natuurlijk is het ook leuk om de regio te verkennen met de elektrische auto. Hoe heerlijk is het dan als je een vakantiehuis hebt, met je eigen laadpaal! Kies voor een vakantiehuis met laadpaal en je weet zeker dat het puur genieten wordt! Kies jij ook voor comfort en gemak?

Nederlandse kust

Vakantiehuis laadpaal aan de kust boeken? In Nederland is dat prima mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het boeken van een vakantiehuis in Zandvoort. Dit is nu zo’n plaats waar je werkelijk alles kunt vinden wat een Nederlandse kustplaats zo uniek maakt. Langs het strand vind je veel gezellige horeca, je kunt er prachtig wandelen op het strand en Den Haag is heel dichtbij. Omdat je een laadpunt bij je vakantiehuis hebt hier, is het ook erg verleidelijk om dagtochten te maken in de regio. De kans is groot dat je deze tochten prima kunt maken op één volle accu. Dat is nog eens comfortabel genieten van een kustvakantie! Leuke vakantiehuizen met laadpaal, vind je ook bijvoorbeeld op het eiland Texel. Dit eiland is ook zo’n pareltje voor wie houdt van strand en zee. Naast genieten van de natuur op Texel, is er nog veel meer te beleven! Je kunt er bijvoorbeeld lekkere bieren proeven in de brouwerij, een bezoek brengen aan een schaapskooi of prachtige musea bezoeken. Voor welke kustplaats kies jij?

Duurzaam en kostenbesparend

Ben je bewust bezig met het milieu? Dan is een vakantiehuis met laadpaal ook zeker een aanrader. Je weet namelijk van tevoren al dat je jouw accu op kunt laten als je bij je vakantiehuisje bent. Hierdoor hoef je dus nooit extra kilometers te maken om naar een oplaadpunt te rijden. Dit scheelt flink in de  kilometers en dus ook veel energie. Bovendien is een oplaadpunt bij je vakantiehuis kostenbesparend, want de stroom die je hier betaalt, is natuurlijk een stuk goedkoper dan bij een laadpunt langs de snelweg. Ideaal toch?