Hotel met oplaadpunt voor je elektrische auto

Hotel met oplaadpunt voor je elektrische auto

Heb je al zin in je vakantie? Even lekker ontspannen, genieten van een andere omgeving en de mensen om je heen? Voor veel mensen is de reis iets, wat vooraf stress op kan leveren. Zeker mensen die een elektrische auto hebben, maken zich nog weleens druk om de oplaadpunten. Gelukkig zien we in Europa dat er in rap tempo laadpalen bijkomen. Ook hotels bieden deze faciliteit steeds vaker aan. Ideaal, als je besluit om je reis in twee of drie delen te doen en gaat overnachten onderweg. Kies voor een hotel met oplaadpunt voor elektrische auto en je zult merken dat je veel minder stress hebt als het gaat om je reisplanning. Kies jij ook voor rust en comfort?

Comfortabel reizen

De reis is een onderdeel van je vakantie. Als je bijvoorbeeld naar Zuid-Frankrijk of Italië gaat, zit je misschien wel twintig uur in de auto, exclusief de tijd die je doorbrengt in je hotel tijdens de overnachtingen onderweg. Je kunt deze reistijd ook comfortabel maken. Door ervoor te zorgen dat je van tevoren al weet waar je jouw accu op gaat laden. Een hotel met laadpunt is hiervoor een ideaal punt voor onderweg. Je komt aan het einde van de reisdag aan, zet je auto op de lader en klaar. Je hoeft niet te wachten tot de auto is opgeladen en kunt meteen door naar je hotelkamer. Dat is nog eens comfortabel reizen!

Bespaar kosten

Weleens je accu opgeladen bij een snellader op een drukke snelweg in het buitenland? Grote kans dat je hier flink wat moest betalen voor je elektriciteit. Bij een hotel betaal je een normaal tarief voor je stroom, waarmee je dus flink kunt besparen op de kosten. Hiermee wordt die overnachting in een hotel ook opeens een stuk interessanter. Bevalt de omgeving van het hotel je goed? Boek nog een nachtje bij en ga de omgeving verkennen, met voordelige stroom van het hotel. Heerlijk toch?

Dubbel genieten in Frankrijk

Ga je op vakantie naar Frankrijk? Dat is wel te begrijpen, dit vakantieland bij uitstek biedt namelijk veel voordelen; je hebt er schitterende natuur, veel ruimte en prachtige steden om te bezoeken. Maar het is ook een land waar het heerlijk reizen is met de elektrische auto. Fijne dagtochten maken door uitgestrekte gebieden waar je vaak helemaal niemand tegenkomt. Hotels met laadpaal in Frankrijk zijn ideaal, zowel voor een tussenstop als voor een paar dagen. Je kunt altijd beschikken over een volle accu als je ’s morgens wegrijdt, bovendien bespaar je flink op de energiekosten. Dat wordt straks dubbel genieten in Frankrijk!