Deze spullen moet je niet vergeten als je op reis gaat

Deze spullen moet je niet vergeten als je op reis gaat

De koffer inpakken doet iedereen op zijn of haar eigen manier. Als het gaat om tijdig inpakken, zit iedereen op een spectrum. De een pakt alles keurig een week van te voren in, en hoeft op de dag van vertrek alleen maar wakker te worden. Aan de andere kant hebben we mensen die een kwartier voor vertrek uit huis beginnen met nadenken wat ze mee willen nemen. Voor de mensen die richting deze kant van het inpakspectrum zitten, hebben we een kort overzicht samengesteld van dingen die je absoluut niet moet vergeten voor je vlucht.

Opladers

Het laatste wat we willen is op onze bestemming aankomen met een lege telefoon, daarom is het handig om drie keer dubbel te checken dat je wel je telefoonoplader hebt meegenomen. Daarnaast is het ook misschien wel handig om te controleren of je de opladers van alle elektronica die je mee gaat nemen op reis hebt ingepakt. Dus ook voor je laptop, tablet, camera en koptelefoon.

Reisstekker

Nu we het toch over elektronica hebben, is het ook belangrijk om na te gaan wat voor type stopcontact ze hebben op jouw bestemming. Niet in elk land vind je de stopcontacten terug die we in Nederland hebben. Daarom is het handig om een stekker te kopen specifiek voor je bestemming, of een universele reisstekker.

Paspoorthoes

Paspoorthoesjes zijn een opkomende trend, steeds meer Nederlanders nemen een paspoorthoesje mee op reis. Het is van belang dat je paspoort goed beschermd wordt tegen de buitenwereld, terwijl je er nog steeds even modieus bijloopt. Een paspoorthoesje is ook een leuk idee als cadeau voor iemand die van reizen houdt!

Reiskussen

Niet iedereen houdt van lang reizen, en vooral onze spieren niet. Gun je nek wat rust en neem een reiskussen voor in het vliegtuig of andere vervoersmiddelen als de bus of auto. Het ziet er weliswaar suf uit, maar je zal jezelf bedanken als je dit gaat gebruiken tijdens de reis. Oordopjes of een slaapmasker passen hier ook perfect bij.

Entertainment

Zorg dat je genoeg entertainment bij je hebt voor tijdens het reizen. Zelfs als je met een reispartner op stap gaat, zullen er zat momenten zijn waarop je uitgepraat raakt tijdens een lang reismoment of als je ergens aan het wachten bent. Een tip is om voldoende leesmateriaal, een puzzelboekje of wat gedownloade films op je telefoon mee te nemen.