Op zoek naar een Nederlandse Psycholoog?

Op zoek naar een Nederlandse Psycholoog?

Ben je woonachtig in het buitenland en op zoek naar een psycholoog? Kies dan voor een Nederlandse psycholoog. Je kunt deze gesprekken prima online voeren en dat in je eigen taal. Wel zo prettig om jezelf op je gemak te voelen en om duidelijk aan te geven waarover je wilt praten. Door te communiceren met een psycholoog in je eigen taal, haal je het maximale uit deze sessies. Kies jij ook voor een Nederlandse psycholoog?

Goed functioneren in het buitenland

Als je bijvoorbeeld tijdelijk werkzaam bent in het buitenland, wil je natuurlijk wel goed blijven functioneren. Tijdens zo’n verblijf in het buitenland kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je jezelf eenzaam voelt, of doordat je wellicht vaak alleen bent, kunnen er zaken van vroeger boven komen, omdat je meer tijd hebt om na te denken. In dit soort situaties is het wel erg fijn om hier met iemand over te kunnen praten. Dit kan ook iets kleins zijn, wat toch dagelijks bij je terugkomt. Een onlinesessie met een Nederlandse psycholoog kan hierbij vaak veel verlichting geven. Je zult na een paar sessies al merken dat je jezelf beter voelt, hierdoor presteer je ook meteen weer beter in je werk en je sociale leven. Ideaal toch?

Online biedt veel mogelijkheden

Doordat de sessies met een Nederlandse psycholoog online zijn, ben je niet plaatsgebonden om dit gesprek te voeren. Dit kan tussendoor in een afgesloten ruimte op je werk zijn, of misschien plan je dit liever ’s avonds vanuit je woning in. Ook zou je dit prima vanuit je auto kunnen doen, als je veel met de auto aan het reizen bent in het buitenland. Onlinegesprekken voeren met een psycholoog is dus op deze manier ook nog eens heel efficiënt.

Redenen om te praten met een psycholoog

Pieker je veel over een bepaald onderwerp? Heb je last van oververmoeidheid of veel stress? Veel last van stemmingswisselingen? Faalangst of onzekerheid? Merk dat je het soms niet weet wat je nu precies wil in je leven? In bovenstaande gevallen doe je er goed aan om met een psycholoog te gaan praten. Je zult merken dat deze gesprekken comfortabel verlopen en je er meteen baat bij hebt. Vanuit het buitenland kun je dit online doen, in je eigen taal en met een professionele psycholoog. Iets voor jou?