De Nintendo Switch OLED? Een upgrade die het waard is!

De Nintendo Switch OLED? Een upgrade die het waard is!

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwe functies en wat u kunt verwachten van de nieuwe Nintendo Switch OLED.

OLED-scherm

Het belangrijkste kenmerk van de Nintendo Switch OLED is het 7-inch OLED-scherm. Het OLED-scherm biedt een verbeterde kleurweergave, hoger contrast en diepere zwarttinten dan het LCD-scherm van de oorspronkelijke Switch. Dit betekent dat de games er beter uit zullen zien, vooral bij games met een donkere achtergrond. Bovendien heeft de Nintendo Switch OLED een resolutie van 1280x720, wat vergelijkbaar is met de oorspronkelijke Switch.

Verbeterde audio

De Nintendo Switch OLED beschikt ook over een verbeterde audiofunctie in vergelijking met de oorspronkelijke Switch. Het heeft een bredere stand voor de kickstand aan de achterkant van het apparaat, wat betekent dat het apparaat stabieler is als het op tafel staat en dat er meer ruimte is voor een betere geluidsweergave. Dit betekent dat de gebruikers kunnen genieten van een verbeterde audio-ervaring, vooral als ze games spelen met een focus op geluid, zoals muziek- en ritmegames.

Uitgebreide opslagruimte

Een ander kenmerk van de Nintendo Switch OLED is de uitgebreide opslagruimte. Het apparaat wordt geleverd met 64 GB interne opslagruimte, in tegenstelling tot de oorspronkelijke Switch die slechts 32 GB interne opslagruimte heeft. Dit betekent dat gebruikers meer games kunnen opslaan op het apparaat zonder zich zorgen te hoeven maken over het gebrek aan opslagruimte.

Geen upgrade naar hardware Het is belangrijk op te merken dat de Nintendo Switch OLED geen upgrade is naar de hardware van de oorspronkelijke Switch. Het apparaat gebruikt dezelfde processor en grafische chip als de oorspronkelijke Switch, wat betekent dat er geen verbeterde prestaties te verwachten zijn. Dit betekent dat games niet sneller of vloeiender zullen spelen dan op de oorspronkelijke Switch.

Conclusie

Over het algemeen is de Nintendo Switch OLED een upgrade die het waard is voor gebruikers die op zoek zijn naar een verbeterde visuele ervaring en meer opslagruimte. De verbeterde audio is ook een leuke bonus. Als u echter op zoek bent naar een verbeterde prestatie, dan is de Nintendo Switch OLED wellicht niet de upgrade die u zoekt. Over het geheel genomen is de Nintendo Switch OLED echter een goede keuze voor Nintendo-fans die graag willen upgraden. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen, bekijk dan ook snel de Nintendo Switch OLED Aanbiedingen.