20 Maart 2017 – Zonnestralen, vriendinnen en knuffels van mijn kind

Het is alweer even geleden dat ik jullie hier trof, des te meer zin om jullie mee te nemen in mijn afgelopen week. Ik genoot van het mooie weer, ging eten met een vriendin, ging op stap met een andere vriendin en genoot van mijn heerlijke kind.

img_6176.jpgVorig weekend bracht ik met vriendinnetje Willemijn door in de Oosterpoort. Ik ging op het laatste moment met haar mee naar Caro Emerald. Een fijne avond! We kregen tijdens 2 rustige nummers nog een berisping van 2 omstanders, we werden vriendelijk verzocht toch echt wat zachter te praten. Oeps. Is natuurlijk ook super irritant…..  Daarna voelde ik me op het strafbankje gezet en hebben we het al dansend goed gemaakt met Caro.

img_6134.jpgWat is ze trouwens ontzettend knap en charismatisch. Ik had al een poosje niks nieuws van haar gehoord maar deze avond kwamen er naast leuke klassiekers ook fijne nieuwe nummers voorbij.

img_6144.jpgHet is gewoon heel belangrijk om zo’n avond goed af te sluiten. Daarnaast krijg ik gewoon trek van een avondje dansen 😉 Ik had overigens belachelijk veel besteld en ging misselijk naar huis. iets met ogen die altijd groter zijn…

img_6171.jpg

Een hele fijne avond gehad en dit was mijn lookje! Ik deelde al een fotootje op instagram. Als je haar dan een keer goed zit… 😉 Verder droeg ik een pantalon en m’n meest feestelijke schoenen waar ik iedere keer dat ik ze draag wel een complimentje van een wildvreemde over krijg, leuk!

img_6085.jpgMelle is inmiddels bijna twee en kan ondertussen al een heleboel zelf. Wat hij in ieder geval niet meer doet is stilstaan voor de foto 😉 Zijn Wishbone bike is weer opnieuw ontdekt. Afgelopen week was het weer natuurlijk heerlijk, dus hij fietste continu de hele tuin door.

Liefs!

Op dit moment is mijn uitzicht niet veel anders… Deze heerlijke houtkachel is sinds kort echt een pronkstuk in onze kamer. Mijn vriend is iedere dag intens gelukkig als hij zijn haard op kan stoken en ook ik kan inmiddels goed uit de voeten met onze nieuwe houtkachel. Melle riep vanaf het begin al “au!” als hij langs de kachel liep dus ook dat zit wel goed. Het doet echt heel veel voor de sfeer in huis waardoor soms een gewone dinsdagavond al kan voelen als vakantie. Een paar ribben armer maar verder helemaal blij 😉

Omdenken is soms zo gek nog niet..Deze vraag brengt mij ook bij mijn nieuwe agenda. Tegenwoordig plan ik mijn maand/week met deze agenda. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doelen stellen, best leuk en leerzaam om mee bezig te zijn!

Lekker eten met een vriendin, op dit soort momenten besef ik weer dat ik dit veel te weinig doe. Soms ben ik wat passief in dingen ondernemen, omdat ik ook gewoon graag thuis ben en niks moet. Stom eigenlijk wat dit geeft ook weer veel energie. Bij deze een goed voornemen 😉

De AH kwam weer boodschappen brengen. Ik probeerde mijn kind te laten helpen, in plaats daarvan liep hij lekker in de weg, propte letterlijk alle boodschappen in de koelkast en ging toen spelen met de krat. Zo fijn die zelfstandige kinderen 😉 Al moet ik ook echt wel weer lachen om zijn doen en laten, lekker ding!

Nog zoiets. Ik doe altijd heel lief met zijn knuffels. Voorzichtig vasthouden, hoofdje ondersteunen, toedekken met een dekentje en met ze dansen. Leipe moeder, maar alles voor je kind 😉 Nu had hij zijn beertje heel schattig bij zich in zijn blouse en ondertussen werd het pootje vastgehouden. Te lief!

Samen klieren op de bank. Trouwens nog meer kinderen die hun sokken uittrekken ook al is het koud? deze doet ze uit en zegt dan: “zo, beter!”. No joke, kleine donder!

Boekjes lezen is ook een grote favoriet. Opnieuw grinniken om de blote tenen die onder het einde van het boek vandaan piepen. En ja, het boek is groot en het kind relatief klein 😉

Afgelopen weekend kwamen er vrienden slapen en gingen we met twee gezinnen eten. De kids gedroegen zich onwijs goed, Melle sloot zijn avond af met een bakje ijs. Grote happen, hier en daar een brain freeze maar verder stug dooreten. Gratis vermaak aan tafel.

Lekker!!! We kregen onder andere deze heerlijke chocolaatjes als bedankje voor het logeren. Niet nodig maar wel heerlijk!

Verder oefen ik nog steeds door voor de perfecte latte macchiato. Deze smaakte heel goed, nog niet de beste maar work in progress. Wel een plaatje toch?

Ik kocht een nieuwe klok van Zuiver! En beton look met fel oranje wijzers. Ik was de vorige klok helemaal zat en naast de klok zijn er nog echt wel een paar items die helemaal niks doen voor ons interieur. Het is op dit moment echt een manusje-van-alles en mijn doel is echt om alles een beetje meer bij elkaar te brengen. We komen steeds wel stapjes dichterbij. Ik probeer goed na te denken over nieuwe aankopen en het zo steeds wat meer ‘ons’ te maken. Deze kast van de Ikea is trouwens ook nog een project. Ik  stond met mijn vriend in de winkel en heb hem omgepraat doordat ik hem een heus DIY project beloofde. Ook deze wordt vervolgd haha!

Gisteren knuffels delen met mijn kind, dit moet een Zondag zijn….

Omdat we bezoek kregen maakte ik een karamel cheesecake, Volgens mij heb ik mijn nieuwe favoriete taart gevonden. Het kost wel wat tijd maar dan heb je ten minste al wat calorieën verband voordat je aan dit bommetje begint 😉

Heel leuk om weer eens wat foto’s met jullie te delen! Niet heel enerverend, maar jullie schijnen het ondanks het gemis van spanning en sensatie toch leuk te vinden om dit te zien. Moet het anders, let me know. Maar voor nu, tot snel! Ik zal wat sneller van me laten horen dan de vorige keer, beloofd!

Liefs, Martina

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 20 maart 2017 / 08:39

  Die karamel cheesecake ziet er wel erg lekker uit! Dat sokkenprobleempje is erg herkenbaar en die van mij is nog niet eens een jaar.
  Liefs

  • Martina
   Auteur
   21 maart 2017 / 21:06

   Jaaaa zeg dat wel! Die smaak is echt goddelijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.