Wat is een Fly-drive vakantie?

Wat is een Fly-drive vakantie?

Hoe fijn is het hebben van eigen vervoer tijdens je vakantie zonder dat je daarvoor uren moet reizen? Lekker snel naar je favoriete vakantiebestemming maar wel ter plaatste kunnen gaan en staan waar je wilt. Dit is een van de redenen dat een Fly& Drive vakantie zo populair is. Vanuit Nederland pak je het vliegtuig en eenmaal aangekomen kun je verder gaan met een auto die al voor je klaar staat. 

Fly Drive Puglia

Het meest authentieke plekje van Italië is Puglia. Wanneer je in je eigen tempo het zuiden van Italië wilt gaan leren kennen dan is het kiezen van een fly en drive vakantie naar Puglia een heel goed idee. Puglia is de hak van de laars. Een lieflijke regio met een prachtig karakter. Hier vind je niet alleen een glorieus landschap maar ook een prachtige kust. Wanneer je dan op zoek gaat naar de verrassende indrukken van Puglia dan zijn dat toch wel de contrasterende kleuren van wit en azuur. Wanneer je een Fly en Drive naar Puglia boekt dan boek je dus een vlucht met een huurauto waardoor je alle het moois van deze regio kunt gaan ontdekken

Bezienswaardigheden Puglia

Wat zijn de plekken die echt gezien moeten worden? Er is genoeg te zien in Puglia maar de witgekalkte huizen die trulli huisje genoemd worden zijn zeker wel het bekijken waard. Niet alleen die huisjes maar ook de platte velden met graan of de wijn en olijfstokken. Prachtige Middeleeuwse kastelen en Normandische kerken en kathedralen zullen je zeker niet teleurstellen. Ook de kustlijn van Puglia die bekend staat om zijn lange zandstranden of het prachtige heuvelachtige eiland Gargano zijn prachtige locaties voor je vakantie. Voor natuurliefhebbers is het binnenland van Puglia echt aan te raden. Het is hier ruw en uniek. Wanneer je een echte wijnliefhebber bent rij dan eens naar Salento. Dit is een enorm mooi gedeelte in Puglia met alleen maar wijngaarden. Voor echte rust raden wij Monopoli aan. Deze plek is nog redelijk onbekend en ligt aan de zee. Er zijn genoeg plekken om heen te gaan dus een paar dagen heb je zeker wel echt nodig! Voor de rest alleen maar genieten.