Snorfiets om laten keuren naar bromfiets? Dat werkt zo!

Snorfiets om laten keuren naar bromfiets? Dat werkt zo!

Vanaf 2023 is er een helmplicht voor een snorfiets of snorscooter. Dat wil dus zeggen dat je een helm moet dragen op 25 km/u scooters. Hiermee is het grootste voordeel van een snorfiets weg. Je kunt er dan voor kiezen om je snorfiets op te voeren (dit kun je ook laten doen) tot 45 km/u. Daardoor maak je weer gebruik van het grootste voordeel van een bromfiets, het verschil in snelheid t.o.v. een snorfiets. Wel moet je na het opvoeren de snorfiets omkeuren.

Waarom een snorfiets om laten keuren

Omdat je dus een helm moet dragen op een snorfiets kun je het beste jouw scooter op laten voeren en om laten keuren naar een bromfiets / 45km/u scooter. Daar heb je het meeste voordeel van. Je hoeft daardoor de snorfiets niet te verkopen of weg te doen, om vervolgens weer bromfiets te kopen. Een snorfiets moet na het opvoeren gekeurd worden door een RDW erkende bromfietsspecialist. Wanneer de snorfiets is gekeurd krijg je van de RDW een nieuw kentekenbewijs toegestuurd. 

Wat kost het omkeuren van een Snorfiets?

Een Snorfiets kun je om laten keuren bij Jos Dijkman voor slechts €99,95. Dit is exclusief het opvoeren en het bestellen van een geel kenteken. Maar ook het opvoeren en het bestellen van een Geel kenteken kun je door Jos Dijkman laten regelen. Zo word alles voor jou geregeld en kun je weer van alle voordelen van een bromfiets profiteren. Voor het opvoeren en het aanschaffen van een geel kenteken kun je bij Jos Dijkman een vrijblijvende offerte opvragen.

Tips voor het laten keuren van een snorfiets

Voor het keuren van een snorfiets moet je een afspraken maken bij de RDW. Wil je het jezelf een stuk makkelijker maken? Maak dan een afspraak bij een RDW-erkenninghouder. Daar wordt alles voor je geregeld omtrent het keuren. Een afspraak maken doe je eenvoudig online bij Jos Dijkman. Zo word je snorfiets snel en goedkoop gekeurd, zonder dat jij iets hoeft te regelen.  Daarnaast kun je bij Jos Dijkman ook je snorfiets op laten voeren zodat je van 25 km/u naar 45 km/u gaat. Zo weet je zeker dat jouw scooter na het opvoeren veilig is en voldoet aan de eisen voor het omkeuren.