Heeft u een advocaat in Kerkrade nodig?

Heeft u een advocaat in Kerkrade nodig?

Heeft u een geschil met uw werkgever of werknemer en bent u benieuwd wat uw rechten zijn? Of moet u een contract laten beoordelen en zoekt u een specialist die uw belangen behartigt? Dan is het raadzaam om een ervaren advocaat in te schakelen. Particulieren en ondernemers kunnen in dat geval terecht bij Advocatenkantoor In ‘t Ven te Kerkrade. Het kantoor treedt op voor ondernemingen, zowel in het midden en klein als het groot bedrijf. Daarnaast wordt ook aan particulieren bijstand verleend op diverse rechtsgebieden.

Ondersteuning in diverse rechtsgebieden

Als u op zoekt bent naar juridische hulp van een advocaat Kerkrade, dan kunt u terecht bij Advocatenkantoor In ‘t Ven. Het kantoor wordt geleid door de advocaat Jörg In ‘t Ven die kan bogen op een ruime ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven. Advocatenkantoor In ‘t Ven staat bekend als ervaren en deskundig advocatenkantoor in Kerkrade en omgeving en ondersteunt cliënten in de rechtsgebieden; handelsrecht, incasso, verbintenissenrecht, letselschade, aansprakelijkheidsrecht, procesrecht, burenrecht, huurrecht en arbeidsrecht.

Pro deo advocaat Kerkrade

Wanneer u verwikkeld bent geraakt in een rechtszaak of juridisch conflict, kan de hulp van een pro deo advocaat uit Kerkrade wenselijk zijn. Onder pro deo verstaan we gefinancierde rechtshulp (ook wel toevoeging genoemd). Dit betekent dat u in aanmerking kunt komen voor een financiële tegemoetkoming van de Nederlandse overheid (Raad voor Rechtsbijstand), wanneer u een pro deo advocaat Kerkrade inschakelt. Juridische rechtshulp moet immers voor iedere burger beschikbaar en betaalbaar zijn. Na het inschakelen van een pro deo advocaat in Kerkrade betaalt u alleen een eigen bijdrage. De hoogte van deze eigen bijdrage is onder meer afhankelijk van uw huidige inkomen en uw eigen vermogen.

Jörg in ‘t Ven is uw advocaat te Kerkrade

Advocatenkantoor in ‘t Ven is uw advocatenkantoor Kerkrade die adviseert, bemiddelt, onderhandelt en procedeert voor zijn cliënten. Een kwalitatief goede juridische dienstverlening wordt gecombineerd met een integere, vertrouwelijke en toegankelijke benaderingswijze waarbij de cliënten steeds centraal staan. Jörg In ‘t Ven heeft een in jaren opgebouwde ruime juridische ervaring in het bijstaan van ondernemers en particulieren in en buiten de regio Kerkrade. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Advocatenkantoor In 't Ven: www.advocatenkantoorintven.nl