3 tips om gemakkelijk in slaap te vallen

3 tips om gemakkelijk in slaap te vallen

Kun je altijd maar moeilijk in slaap komen? Omdat je vaak nog over veel zaken nadenkt? Of omdat je snel afgeleid bent in je slaapkamer, bijvoorbeeld door een paar streepjes lichtinval? In slaap vallen, is veel gemakkelijker dan je denkt. Wij hebben 3 tips voor je, waarmee jou dit zeker gaat lukken!

Zorg dat je slaap nodig hebt

Als je overdag vrijwel geen fysieke inspanning hebt gehad, zal het moeilijk worden om ’s avonds in slaap te vallen. Ga lekker een paar uur wandelen ’s avonds, loop een uurtje hard of trek baantjes in het zwembad. Hierdoor is je lichaam vermoeid en toe aan rust. Je hoeft niet per se een sportieve inspanning te doen, je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een paar uur in de tuin te gaan werken of om een wand te gaan schuren die je wilt gaan schilderen. Als je na een fysieke inspanning in bed gaat liggen, val je snel in slaap. Heerlijk toch?

Mindfulness of Yoga

Als je een drukke baan hebt, of een intensieve studie aan het volgen bent, is het verstandig om aan mindfulness of yoga te gaan doen. Hierdoor kom je heerlijk tot rust en is je geest opgeruimd. Zaken waar je eerst veel stress van kreeg en slapeloze nachten, kun je veel beter aan als je kiest voor mindfulness of yoga. Veel mensen kunnen niet in slaap komen, omdat ze maar blijven piekeren over bepaalde dingen. Als je ontspannen naar bed gaat, heb je hier geen last meer van!

CBD-olie

CBD-olie is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit de bloemtoppen en bladeren van de hennepplant. De werkzame stof wordt hierbij opgelost in olie, die je door middel van druppels tot je kunt nemen. Dit zorgt voor een ontspannende werking, waardoor je heerlijk in slaap valt. Stressklachten? Lig je vaak uren in bed te piekeren? Met CBD-olie behoort dit tot het verleden. CBD-olie kopen? Dat doe je natuurlijk online. Op deze manier kost het je weinig moeite om eraan te komen, bovendien wordt het binnen een paar dagen thuisbezorgd. Kun je er meteen mee aan de slag, dat wordt straks heerlijk slapen!