Waarom kiezen voor een wandplank?

Waarom kiezen voor een wandplank?

Ga je binnenkort verhuizen en ben je aan het nadenken over de inrichting? Ben je van plan om je bestaande interieur een nieuwe look te geven? Wil je gaan voor een nieuwe stijl qua inrichting? Kies in bovenstaande gevallen altijd voor een wandplank! Een wandplank biedt namelijk heel veel voordelen, ben jij benieuwd welke? Die kun je hieronder lezen!

Praktisch

Een groot voordeel van een wandplank is, dat deze erg praktisch is. Je kunt er namelijk spullen op plaatsen, die je dagelijks nodig hebt. Zo kun je denken aan een wandplank in je keuken, waarop je de spullen zet, die je dagelijks gebruikt. Denk hierbij aan koffie, een beschuitbus en bijvoorbeeld de snoep pot. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd datgene binnen handbereik hebt, wat je dagelijks nodig hebt. Net een baby gekregen? Plaats een wandplank in je babykamer, boven de wieg van je baby. Hierop kun je bijvoorbeeld de luiers en de billendoekjes kwijt. Of als je kind jarig is, kun je hier alle cadeaus op uitstallen! Ideaal toch?

Op maat laten maken is mogelijk

Heb je een wandplank op maat nodig? Omdat je simpelweg niet de wandplank kunt vinden die aan jouw eisen voldoet qua afmetingen of andere eisen? Bij een eiken wandplank op maat bepaal je alles lekker zelf; denk hierbij aan de afmetingen, maar ook aan het soort hout waarvan de wandplank gemaakt moet zijn. Weleens gedacht aan een wandplank van eikenhout? Met een eiken wandplank, kies je voor een prachtige, natuurlijke wandplank met een heel eigen karakter. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een ‘zwevende wandplank’, waarbij de bevestigingsmaterialen niet te zien zijn. Dit geeft een bijzonder effect, het lijkt hierbij net alsof de plank zweeft. Dit maakt deze wandplank tot een ware eyecatcher!

Veel te kiezen

Heb je een landelijk interieur? Of juist een romantisch interieur? Wellicht hou je wel van een minimalistisch interieur? Waar je ook voor hebt gekozen, je vindt altijd een wandplank die past bij jouw huisstijl. Bij een landelijk interieur, past natuurlijk een mooie, houten wandplank, bijvoorbeeld gemaakt van eikenhout. Als je hier ook nog eens mooie, natuurlijke accessoires op plaatst, krijg je een prachtig geheel. Denk bij deze accessoires bijvoorbeeld aan fotolijstjes gemaakt van hout of een fraaie lamp met een houten voet. Zie je het al voor je?