24 April 2014 – Hema gel liner

Hema heeft een gel liner in het assortiment die ik graag wilde proberen. Gel liners kan ik gelukkig aardig mee uit de voeten, alleen een goed kwastje kan ik maar niet vinden… Op dit moment gebruik ik eyeliner stiften. werken erg prettig en precies maar drogen helaas snel uit. Daarom besloot ik deze eyeliner proberen.

hema1Dit is de liner, een mooie strakke verpakking. Het potje is van plastic en in de dop zit een kwastje verstopt. Helaas vind ik het kwastje niet heel erg fijn om de gel liner mee aan te brengen. Het is wel leuk en praktisch bedacht om een kwastje in de verpakking te verwerken en misschien vind jij hem wel heel prettig in gebruik.

hema2Hier zie je het kwastje wat verstopt zit in de dop. Het is een klein plat kwastje wat niet schuin maar rond afgesneden is.

hema3De eyeliner heeft een fijne structuur, is mooi zwart en heeft eerder een matte dan een glanzende finish. Precies de eigenschappen die ik zelf heel fijn vind ik een eyeliner. Ik vind liners die er glanzend/nat uit blijven zien namelijk wat minder mooi dan een mooie matzwarte lijn. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de kleur intens zwart is en ook die belofte maakt hij gelukkig waar!

hema4Je kunt op deze swatch duidelijk het verschil zien in de finish. De onderste swatch is namelijk net gezet, terwijl de bovenste al opgedroogd is. Zodra de liner opgedroogd is zit hij als een huis en is hij een stuk matter. Ik moest echt heel erg boenen om de swatches te verwijderen, maar de bovenste lijn kreeg ik niet helemaal weg met alleen water. Ik heb deze swatches gemaakt met het kwastje wat erbij zit, waardoor je gelijk kunt zien waarom ik dit kwastje niet zo fijn vind. Het zijn namelijk geen mooie strakke lijnen, eerder een beetje slordig/rommelig. Daarnaast wordt het product ook sneller onregelmatig verdeeld.

20140419-232219.jpgNog even een foto van de eyeliner in actie. Hij werkt echt heel erg prettig en ik ben tevreden over het resultaat. Ik vind het vooral erg fijn dat hij eenmaal droog zo goed blijft zitten. De eyeliner is te vinden bij de Hema voor 4 euro. Een mooie prijs voor een fijne eyliner.

Gebruik jij eyeliner, zo ja wat is jouw favoriet?

Liefs, Martina    Bloglovin             twitter           Instagram           youtube              Facebook

Volg:
Share:

23 Reacties

 1. Linda
  24 april 2014 / 06:12

  Ik gebruik de gel liner van Zoeva met een Zoeva wing eyeliner kwast. De perfecte combinatie. De substantie is boterzacht. Het kwastje is net wat langer dan de gemiddelde angled brush.

  Deze gel liner is een goede vervanger voor mijn geliefde Catrice. Ik vind hem zelfs beter.

 2. 24 april 2014 / 07:39

  Ik zou zo graag zo’n mooie lijn willen maken maar het lukt me gewoon echt niet haha. Zo’n gel liner heb ik 1x geprobeerd maar dat was dus niet zo’n succes. Nu heb ik zo’n ‘stift’ maar ook daar vind ik het lastig om 1 strakke lijn te maken.
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Smoothie #9 – Groene KiwiMy Profile

 3. 24 april 2014 / 09:09

  Ik vind het kwastje wel aan de dikke kant (ik doe het graag met mijn MAC 210), maar de finish vind ik mooi! Budget variant voor mijn MAC gel liner, haha!
  Sophie onlangs geplaatst…Look met E.L.F.My Profile

 4. Lili
  24 april 2014 / 11:43

  hmm, ik ben ook nog steeds op zoek naar een goede gel liner. Ik vind liners in een potje ook fijn om mee te werken. De laatste tijd baal ik er een beetje van dat ik geen goede lijn krijg met een vloeibare liner.
  Met zo een gel liner kun je beter tekenen. Ik gebruik nu zelf een gel liner van Bobbi Brown (in een klein zwart potje, droogt na een tijd wel uit) met een kwastje van Essense (zo een platte die schuin oploopt). Dit heb ik altijd erg fijn gevonden…. vooral nadag ik hem een tijdje heb gebruikt omdat de kwast dan opdroogt, ik een harde kwast heb en dan precies kan werken.

 5. 24 april 2014 / 15:05

  Ik heb hem ook, en vind hem fijn in gebruik. Fijn review trouwens. liefs x

 6. 24 april 2014 / 15:06

  WHUT! Heeft de Hema nu ook een gelliner? Niet te geloven, dat vind ik echt een enorm goede aanvulling aan het assortiment. 🙂 Hij droogt ook mooi op ja! Goede swatch, want zo kun je zien hoe het eruit gaat zien. De matte finish heeft zeker wat + het is echt een intense liner. Gorgeous!
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…FOTD: My 21st birthday!My Profile

 7. 24 april 2014 / 17:12

  Wat een mooi effect! Ik vind het altijd zo knap hoe mooi jij je eyeliner altijd aanbrengt. Ik vind mezelf altijd zo chinees worden met eyeliner, dus ik gebruik het eigenlijk nooit.
  Mandy onlangs geplaatst…♥ TBS nieuwtjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.