22 April 2014 – Mijn “korte” coupe

Een poosje geleden is er zo’n 10-15cm van mijn haar afgegaan. Het leuke is dat ik nu hele andere dingen met mijn haar kan. Hiervoor krulde ik mijn haar ook wel, maar het koste zó onwijs veel werk, dat het helaas eerder een uitzondering was dan een gewoonte.

Doordat mijn haar een stuk korter is vind ik het nu echt leuk om de tijd te nemen voor mijn haar. Messy curls is echt een grote favoriet en ik heb al wat verschillende tools gebruikt. Toevallig heb ik overal verschillende foto’s van! Ik laat jullie het resultaat zien per tool en ik ben wel benieuwd wat jullie het mooiste vinden!

IMG_6635

Als eerste de krullen met de stijltang. Zoals je kunt zien is het vooral een grove slag geworden. Niks mis mee, maar het zakt gewoon nogal snel uit. Ik vraag me wel af of dat door de krultang komt of door gebrek aan techniek van mijn kant 😉

IMG_7117Dan krullen met een grote krultang met klepje. De krullen worden niet te strak en ze hoeven niet eerst uit te zakken als ze gezet zijn, ze staan gewoon gelijk mooi! nadeel? Deze krullen zijn ook niet heel erg duurzaam 😉 Vrij snel worden het grote slagen, zoals het effect van de stijltang. Ik probeer het te fixeren met haarlak, maar dat werkt gewoon niet echt super. Voor een paar uurtjes is het resultaat wel perfect.

IMG_7206Als laatste de krullen met de pearl wand. Dit ding is perfect voor mooie krullen, maar het nadeel is dat de krullen er altijd vrij strak inkomen. Eigenlijk zijn de pearl wand krullen het mooiste na een aantal uurtjes uitzakken. Ik besloot het dit keer anders aan te pakken en hele grote plukken te proberen en ze ook heel random te pakken. Dus geen haar verdelen in aparte stukken en strak krullen. Ik moet zeggen dat dit super werkte! Het effect is gelijk veel mooier en natuurlijker, precies waar ik naar op zoek was! Het grote voordeel van de pearl wand is dat de krullen altijd erg lang blijven zitten, dus je heb er sowieso 2-3 dagen plezier van.

Persoonlijk ben ik fan van de pearl wand en dan met name op de manier hoe ik hem nu gebruik, anders wordt het nogal tuttig! Wat vinden jullie?

Liefs, Martina    Bloglovin             twitter           Instagram           youtube              Facebook

Volg:
Share:

32 Reacties

 1. 22 april 2014 / 07:50

  Ik vind de tweede en derde look het mooist! Ik zou ook zo graag slag/krullen willen maar bij mij zakt het altijd na 1 minuut weer helemaal uit, super jammer 🙁
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Rotterdam: BazarMy Profile

 2. 22 april 2014 / 08:41

  troetelrebel staat je goed. En de krullen zijn prachtig. Ik ben ook dol op de pearl wand maar m’n haar is nog niet echt lang genoeg haha
  Suzanne onlangs geplaatst…Hardlopen | BeginnersfoutMy Profile

 3. 22 april 2014 / 09:19

  De krullen met je pearl wand vind ik erg mooi! Sowieso staat je nieuwe coupe je erg goed!
  Kirsty onlangs geplaatst…Jimmy Choo FlashMy Profile

 4. 22 april 2014 / 10:05

  Het staat je zo goed! Soms zit ik er ook over na te denken om mijn haar echt korter te doen, maar ik denk dat ik er met mijn fijne/dunne haar heel veel spijt van ga krijgen haha! Ik vind die laatste foto écht tof!
  Sophie onlangs geplaatst…Treacle Moon Bad- en DouchegelsMy Profile

 5. 22 april 2014 / 11:33

  Wat een prachtig haar heb je zeg! Ik heb geen ervaringen met een pearl wand, maar het ziet er mooi uit!

 6. 22 april 2014 / 15:02

  Ik heb net een aantal uur geleden een groot stuk van mijn haar af laten knippen! Ik heb ook de Pearl Wand van Remington, ik vind hem geweldig. Ben gek op mooie krullies. Ik gebruik in plaats van haarspray een soort wax achtig product, maar dan minder zwaar. Dit kneed ik er in na het krullen & kammen, waardoor het een stukje nonchalanter zit!
  Chinouk onlangs geplaatst…Repurchased: Dior Hydralife Pro-Youth Sorbet CremeMy Profile

 7. 22 april 2014 / 16:27

  Staat je goed! En de liptstick die je op hebt ook! xx

 8. 27 april 2014 / 21:07

  Slimme manier om die pearl wand te gebruiken. Dat ga ik ook eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.