21 September 2015 – Schreeuwerig speelgoed en interieurleed + Winactie!

Schreeuwerig kinderspeelgoed, bonte kleuren, plastic speelgoed met wilde geluiden…. Het liefst wil ik het zo lang mogelijk vermijden. Helaas is het zo dat kinderen vaak juist fan zijn van een verzameling bonte kleuren. De kleine kleurrijke speeltjes zijn nog best te hanteren, vooral heel handig voor onderweg. De box is een ander verhaal, midden in de kamer een hele unit met een verzameling van allerlei speelgoed. Serieus, voordat Melle geboren was stond de box al zo vol knuffels en speelgoed dat die kleine er zelf niet eens bij zou passen…. Nu is liggen in een lege box nou niet heel aantrekkelijk voor die kleintjes, toch heb ik een paar trucjes waardoor de box nu leuk is voor Melle en tegelijk geen pijn doet aan mama’s ogen…

IMG_4604

Houten speelgoed vind ik echt leuk! We hebben een houten trein, veel houten autootjes en een houten mobiel die stuk voor stuk best leuk zijn om te zien. Ik hoop dat Melle veel plezier zal hebben van zijn houten speelgoed maar dat is natuurlijk afwachten… Verder kreeg hij dit prachtige speenkoord met houten kralen van Joyce. In de webshop Kiekepiep kun je onder andere speenkoorden vinden. Speenkoorden met verschillende kleuren, vilten figuurtjes en houten/gehaakte kralen. Het leukste vind ik dat je ze kunt personaliseren met de naam van het kindje. Natuurlijk valt een speenkoord niet onder speelgoed maar het is wel iets wat altijd in het zicht is als je een speen gebruikt. Onderweg, in de maxi cosi, in de kinderwagen en in de box. daarnaast vind ik het ook echt een leuk en praktisch kraamcadeau!

IMG_4609Opbergers voor in de box. Ik heb een mooi boxkleed van Koeka wat goed bij ons interieur past, toen ik ook een bijpassende opberger voorbij zag komen die je aan de box kunt bevestigen was zelfs mijn vriend verkocht. Handig, praktisch en ik vind het leuk staan.

IMG_4607Zachte tinten die passen in het interieur. Een mobiel in de box vinden ze vooral in het begin ontzettend leuk. Als hun wereldje wat groter gaat worden en ze de kamer rond kunnen kijken dan is een mobiel in de box ontzettend vermakelijk. Ik wilde dolgraag een leuke mobiel die ook mooi in de kamer zou passen aangezien zo’n ding nogal een opvallende plek inneemt. Mijn zoektocht begon en ik zag echt mooie mobielen voorbij komen. Met vilt, gekleurde kralen en leuk vormpjes. Toch ben ik niet creatief genoeg om zoiets zelf te maken. Toen kwam ik de webshop kiekepiep tegen en ik was gelijk enthousiast! Na heen en weer mailen met de eigenaresse van deze webshop zijn we tot een leuke samenwerking gekomen zodat ik jullie kennis kan laten maken met haar mooie producten.

IMG_4584Speelgoed afwisselen. Hij kan niet met alles tegelijk spelen, dus waarom alles in de box stallen? Niet nodig, en afwisselen vinden ze als ze iets groter zijn juist ontzettend leuk. Lijkt alsof ze iedere keer weer nieuw speelgoed hebben om mee te spelen.

WIN! In samenwerking met Joyce van Kiekepiep heb ik nog een leuke winactie voor jullie! Joyce verkoopt namelijk ook prachtige vilten decoratie slingers, die onwijs leuk zijn voor de baby- of kinderkamer. Wil je kans maken op een vilten slinger van 2m naar keuze?! Het enige wat je moet doen is De Facebook pagina van Kiekepiep liken. Laat in een reactie weten dat je mee doet. De winactie is open tot 1 Oktober, de winnaar krijgt van mij een mailtje.

Liefs, Martina

Bloglovin          Twitter              Instagram

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. Gerrita
  21 september 2015 / 09:18

  Vind het zo leuk om je blogs te lezen heb je gevonden toen ik zwanger was en inspiratie zocht voor een babykamer zo kwam ik op je blogs. Sindsdien fan. En ook zeer leuk te lezen hoe een andere pas geworden moeder het doen. Ben het helemaal eens met hierboven het moet ook mooi zijn voor mams haar ogen 😉

 2. 21 september 2015 / 11:07

  Die vilten accessoires zijn super leuk! We gaan binnenkort zorgen dat we niet meer op dezelfde slaapkamer hoeven te slapen als Melle en dat houdt ook in dat we dan ook de slaapkamer meer als babykamer kunnen inrichten! Daar heb ik dus echt heel veel zin in! Zo’n slinger zou ik absoluut heel tof vinden voor aan de muur. Ik waag een gokje! 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 55My Profile

  • Martina
   Auteur
   22 september 2015 / 20:29

   Ja he? En hij vind het superleuk, niet onbelangrijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.