28 November 2016 – Trouwerij, borrelen en nieuwe aankopen

img_1739Mijn laatste fotodagboek is vandaag precies een maand geleden, tijd voor een nieuwe update! Ik had een huwelijk, kreeg wat mooie producten binnen van Colourpop en ging erop uit met m’n mannen. Hierboven zien jullie een aantal goodies die ik kreeg van Bloomon. Echt zo leuk! veel mensen hebben zich de afgelopen tijd op Bloomon geabonneerd met de link in dit artikel, waardoor ik werd verrast met een aantal ontzettend leuke spullen voor in huis. Ik had al eerder een paar producten gekregen, maar deze keer waren ze helemaal mijn smaak. Mocht je trouwens nu mensen lid maken, dan krijgt diegene een gratis vaas en jij krijgt een gratis bos bloemen, ook fijn! 

img_1622 Ik kreeg mijn bestelling van Coulorpop binnen, wat een mooie producten hebben zij in het assortiment zeg! Ik bestelde vier kleuren oogschaduw en kreeg er een prachtige highlighter (naar keuze!) bij. Hier liet ik ze ook al voorbij komen op de website, voor mooie swatches kun je op instagram en google je hart ophalen.

img_1642 Wandelen vind ik nog steeds heerlijk met de Joolz, nog dagelijks blij met deze superfijne wagen. Melle is al 1 jaar maar hij is de wagen nog lang niet ontgroeid. Over aankopen die hun geld helemaal waard zijn gesproken…

img_1649 Ik kocht een hele collectie nieuwe posters om het huis weer een stukje meer eigen te maken. We hadden een grote kast in de woonkamer staan, maar het was zo’n donker ding en we waren dat donkere beide een beetje zat. Kast naar boven, maar dat was ineens een hele kale bedoeling. De poster van Kate Moss had ik al langer op het oog, net zoals The Birth Poster. De andere posters heb ik erbij gezocht. Laatst kreeg ik de vraag of ik eens wat foto’s van de inrichting wilde maken, is misschien wel leuk om te doen!

img_1687 Melle ging voor het eerst naar de kapper, ik heb dat steeds uitgesteld en alles zelf een beetje bijgeknipt, maar nu moest het er toch echt een keer van komen. Ik was ZO bang dat het te kort zou worden maar dat is gelukkig niet gebeurd. De kapster vroeg haar collega een foto te maken, toen ik vroeg waarom gaf ze aan dat ze dat op Facebook wilden plaatsen. Ik gaf aan dat ik dat niet wilde hebben waarop ze verbaast reageerde. Niet respectloos ofzo, maar gewoon verbaast. Ik zei dat ik hem zelf alleen onherkenbaar  deelde, wat het voor haar nog ingewikkelder maakte. Missie gefaald.

img_1707 Kort koppie!

img_1755Op bed kroelen met papa! Melle heeft het concept relaxen in bed nog niet echt begrepen dus dit soort momenten zijn uniek en vaak erg kort. Ik denk dat het ermee te maken heeft dat hij altijd in zijn eigen bedje slaapt, maar hij wil nooit even lekker bij ons liggen. Niet erg hoor, maar soms best gezellig, even met elkaar in het grote bed!

img_1773 “Kom mam, we gaan!!”

img_1794 We moesten wat boodschappen halen en besloten wat te eten bij de Hema. Helaas was er voor Melle niet zoveel te halen, naast de kinderbox met poffertjes. Harde broodjes vallen gewoon allemaal af, net als tosti’s omdat hij dat nog niet echt lekker weg kan krijgen.

img_1826Zoek het kind!  😉

img_1877 Hieperdepiep!! Vriendje Jelle vierde zijn eerste verjaardag, Melle was de beroerdste niet en hielp Jelle met het ontdekken van zijn cadeautjes, voerde hier en daar een proefritje uit met de auto’s en proefde met liefde de taart. “Ja Jelle, goedgekeurd!!” Melle vond het allemaal onwijs gezellig en we gingen met een moe maar voldaan kind naar huis.

img_1945De Wishbone fiets doet het bij Melle nog steeds goed. Hij kan al onwijs snel fietsen, het enige nadeel is dat hij vaak geen energie meer heeft voor de reis naar huis. Sta je dan met je kind en een fiets. Dus als ik alleen met hem ga, doen we een klein rondje en anders nemen we de kinderwagen mee. Een goede voorbereiding is het halve werk.

img_1965En gelukkig hebben we de Joolz nog. De regenkap is nu helaas onmisbaar..

img_202616 November was het tijd voor een feestje, we hadden een trouwerij! Het was een eindje rijden, dus sliepen we de dag ervoor al op de locatie. Even bij elkaar met bittergarnituur en een drankje, altijd goed!

img_2238 Ook Melle had zijn feestpak aan, want de kleinste van de club mocht de trouwringen brengen! Als je zo’n taak in de handen van een eenjarige legt kun je alleen maar hopen dat de ringen goed aankomen, maar gelukkig ging dat heel goed. Hij probeerde 1 van de ringen in zijn mond te stoppen, maar verder ging het allemaal vlekkeloos 😉

img_2251 Proost! Op het leven, op de liefde, op gezondheid, op vriendschap en op plezier!

img_8941 Tussendoor nog even foto’s van mijn outfit gemaakt, die konden jullie hier al bewonderen! Ik heb via social media en mijn blog hele lieve reacties op mijn outfit gekregen, zo leuk!

img_2530 Afgelopen week sluiten we af met een heerlijk zelfgemaakt soepje. We kregen onverwachts eters en ik had niet zoveel tijd, wat is er in zo’n geval beter dan een lekkere pan soep? Ik ging voor zoete aardappelsoep, mijn favoriet! Ik kreeg laatst de vraag hoe ik deze soep maakte, hier schrijf ik er meer over. Echt jongens, ZO simpel en ZO lekker!

img_2537Onze nieuwe kalender van Zusss kwam binnen, niet gesponsord, daarin las ik deze tekst, heel toepasselijk voor de donkere avonden van het moment. We zijn heel toevallig ook druk met het laten plaatsen van een houtkachel. Alle credits voor mijn vriend, want die wil er al jaren dolgraag eentje hebben. Het is niet zomaar geregeld, want er moet een rookkanaal geplaatst worden en daar moet goed naar gekeken worden. Helaas zal het niet lukken om hem voor de kerst te plaatsen maar dat mag de pret niet drukken! (hier stond eerst per ongeluk rukken, haha, gelukkig zag ik dit lullige (woordgrapje) foutje op tijd ;))

Liefs, Martina

Volg je Todayslife trouwens al op social media? Linkjes hieronder op de blog!

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 28 november 2016 / 08:42

  Dat Melle nog in de kinderwagen wil… ons mannetje van 15mnd heeft het wel bekeken. Loopt er liever achter, helaas lange afstanden zit er niet meer bij!

  • Martina
   Auteur
   28 november 2016 / 12:11

   Ja hij vindt het gelukkig helemaal prima wil jullie zoontje ook niet in de wagen zodra hij zelf uitgelopen is?

 2. 28 november 2016 / 12:17

  Wauw, wat vreemd van die kapper. Sowieso dat ze je van tevoren wel even mogen vragen of ze je kind mogen fotograferen of niet. Ik krijg ook nog vaak onbegrip over het feit dat ik het niet nodig vind dat anderen foto’s online willen delen van onze Melle. Ik wil dat inderdaad gewoon zelf in de hand hebben en ik verwacht eigenlijk dat men de wens van de ouders niet negeert of erop reageert op een manier waar je een beetje een negatieve bijsmaak van krijgt.
  Ik snap bijvoorbeeld ook niet dat er gastouders zijn die voor hun “opvang” een openbaar facebookprofiel hebben waar ze dagelijks plaatjes van andermans kids op posten (vast met toestemming) maar voor mensen die daar niets mee te maken hebben en er bovendien niks te zoeken hebben is dit vrij toegankelijk. Net zoals de pagina van de kapper of weet ik het wat. Ik zou hele fotoboeken kunnen maken van andermans kinderen, en dat vind ik eigenlijk nog steeds een vrij bizar gegeven.
  Jennifer onlangs geplaatst…De #pileavanjen – Pilea PeperomioidesMy Profile

  • Martina
   Auteur
   28 november 2016 / 12:37

   Ja inderdaad. Bij kdv en inderdaad gastouders wordt het ook heel normaal gevonden om van alles online te delen. Ik heb destijds bij mijn crèche aangegeven dat ik dat niet wilde. Zolang het kan wil ik het inderdaad zelf in de hand houden. Familie gaat er gelukkig respectvol mee om. Onherkenbare foto’s mogen gedeeld worden, andere foto’s blijven beperkt tot de familie app( weet dat mensen daar ook bedenkingen bij hebben omdat whatsapp van Facebook is maar er zijn grenzen). Ik voel me hier goed bij dus ik zal het ook zeker aan blijven geven. Moet zeggen dat ik soms ook zoiets heb van kijk nou hoe schattig!!! Maarja, privacy gaat voor..

 3. 28 november 2016 / 15:03

  Wat een mega schattige foto’s en wauw colourpop! super nice ik had een mega order besteld maar niet nadenken over de douane kosten.. kon wel janken ik dacht NOH straks moet ik rond de 100 euro aan de deur extra gaan betalen.. gelukkig kon ik mijn order per email annuleren

  • Martina
   Auteur
   28 november 2016 / 15:35

   Oh wat balen! Heb je het nu in etappes besteld?

  • Martina
   Auteur
   28 november 2016 / 20:05

   Ja te lief om niet te delen dus helemaal met je eens 🙂

 4. 28 november 2016 / 19:27

  Leuk dagboek! 😀 Jelle vond het ook reuzegezellig dat Melle op zijn verjaardag was natuurlijk. 😉 Oh en die foto dat Melle de ringen brengt, zo lief…
  Willemijn onlangs geplaatst…Mijn favoriete kazenMy Profile

  • Martina
   Auteur
   28 november 2016 / 20:06

   Jaaaa kon hij goed! Moet hij vaker doen zou ik zeggen 😉 #hintvoordepapa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.