28 Januari 2018 – Vijf Favorieten

a0h9S

Koetjes en kaartjes – Ik stuur graag kaartjes, ben dol op invulboekjes en een strak en origineel design. Al deze dingen kun je vinden bij de webshop Koetjes en Kaartjes. Ik bestelde al regelmatig bij Koetjes en Kaartjes, maar op dit moment ben ik vooral druk met het uitsprakenboekje van Melle en mijn invulboek voor de zwangerschap van Baby Mei. Vooral het invulboek voor de zwangerschap vind ik de moeite waard om met jullie te delen omdat deze uniek is in zijn soort. Ik zou willen dat ik deze voor Melle ook had gehad. Kijk, uiteindelijk komt het niet aan op het design van het boekje maar dat je überhaupt iets hebt waarin je kunt teruglezen hoe de zwangerschap was, hoe je buik groeide en hoe je je voelde. Want echt, veel van wat ik nu terug lees van drie jaar geleden was ik echt kwijt. Ik bestel trouw om de paar weken via mijn telefoon foto’s bij de hema (de polaroid squares geloof ik) om erin te plakken en ik ben er zo blij mee!! Het uitsprakenboekje van Melle kocht ik trouwens gelijk in tweevoud, zodat dat voor broer en zus gelijk is. Ik deel trouwens ook steeds Melle zijn uitspraken op Facebook, mocht je willen lachen,…. Nog als laatste, mocht je het geld niet over hebben voor de boeken maar wel verliefd zijn geworden op de boeken zelf, kijk dan bij de sale waar je licht beschadigde boeken kunt vinden. Ik heb ze hier zelf ook wel eens vandaan gehaald, omdat ik benieuwd was hoe ik ze zou ontvangen. Maar echt jongens, laat je niet weerhouden door de woorden licht beschadigd, want je moet echt naar deze beschadigingen zoeken.

IMG_4831Rituals – De shower foam en shower oil van de Rituals is altijd al een grote favoriet geweest, maar sinds kort ben ik ook de rest van het assortiment wat aan het verkennen. Vooral de Sakura en de Ayurveda lijn zijn favoriet. Ik wist overigens ook niet dat ze een speciale mama en kind lijn hebben. Ik kocht/kreeg de mama tummy cream die ik nu dagelijks met veel plezier gebruik. Ook kreeg ik van vriendin E. een heerlijk tiny Rituals gift set met onder andere een heerlijke body lotion en badolie. Ik ben vooral dol op badolie voor die ukkies, omdat ze zo ontzettend snel een droog huidje krijgen. Ik zag dat ze ook een milde mist hebben voor de baby kamer, ben ik ook heel benieuwd naar!

IMG_4820Handletteren – Ik had behoefte aan off screen tijd en toen ik eenmaal een beetje kennis had gemaakt met handletteren dankzij Karien, wilde ik zelf ook! Ik heb nu ook weer een berg boeken en pennen besteld omdat ik een nieuw project in mijn hoofd heb, namelijk het geboortekaartje van Baby Mei! Ik ben dus echt een sukkel als het gaat om kennis over serieuze kaarten maken en ik vraag me af wat ik mezelf allemaal op de hals haal, maar ik wil wil een serieuze poging gaan wagen. Het lijkt me gewoon ontzettend speciaal om dat zelf te doen. En K. is mijn back up, voor het geval dat ik er toch niks van bak. Daarnaast niks zo veranderlijk als het brein van een zwangere vrouw dus we zien wel 😉

IMG_4814Vitamine D tabletten voor kids – Ik noemde deze tip al eerder op social media, maar sinds ik deze vitamine tabletten gebruik, krijgt mijn kind ook daadwerkelijk de benodigde extra vitamine D. Hij ziet het als een snoepje, ik pak het samen met mijn eigen vitamines uit de kast en klaar is kees!! Een heel stuk makkelijker dan drupjes, want ik geloof niet dat iemand dat ook echt aan zijn peuter/kleuter geeft. Of zit ik er nu helemaal naast?

IMG_4810Bloomon cadeau geven – Ik schreef al eerder over Bloomon en laat ook vaak mijn nieuwe bos van Bloomon op instagram stories  zien. Nog steeds voelt het als een cadeautje als ze weer bezorgd worden en de bloemen zijn eigenlijk altijd prachtig van stuk. Ik word vooral blij van de pastelkleurige bossen, ook witte bloemen zie ik graag terug in de bossen bloemen. Als ik nu een bos bloemen van de bloemist krijg/koop dan maakt al die overbodige groene vulling me altijd een beetje treurig. Ik zie liever bloemen dan groene takken, anders koop ik wel een plant. Nu krijg ik ze zelf heel graag, dus geef ik ze ook graag cadeau aan anderen. Als bedankje bijvoorbeeld. Dit is mijn persoonlijke link, als je via deze link besteld krijg jij een gratis vaas bij je eerste bos (Die qua formaat best onmisbaar is je bos bloemen perfect uit laat komen) en ik krijg een gratis bos bloemen. Win-winsituatie!

Dit waren ze alweer, een aantal mooie favorieten van het moment. Lekker uiteenlopend maar misschien heb je wat aan mijn tips.

Liefs, Martina 

Volg jij mij al via social media?

 

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Nynke
  28 januari 2018 / 17:36

  Mooie favorieten! Die boeken van Koetjes en kaartjes zien er geweldig uit. Ik heb destijds geen invulboek van de zwangerschap gekocht. Zo jammer, want ik ben zoveel weer vergeten…
  En ook dol op de Bloomon bossen trouwens!

  • Martina
   Auteur
   28 januari 2018 / 21:36

   Ja ik denk altijd op het moment zelf dat ik dat echt wel kan onthouden. Net als wanneer ik die pot augurken ook alweer open gemaakt had. Niet dus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.