23 Januari 2015 – Baby onderweg……

De afgelopen maanden waren een beetje anders dan anders, wat aan mijn blog ook duidelijk te merken was. Nu is er wel een verklaring voor maar die wilde ik nog niet aan jullie verklappen… Tot nu! Ik was de afgelopen maanden niet echt fit en dat ben ik helaas nog steeds niet echt. Gelukkig heeft het een leuke reden, ik ben namelijk zwanger! Niet echt een nieuwtje meer als je mij op instagram volgt want daar had ik het al eerder verklapt.

IMG_7326.PNGOp het moment ben ik 17 weken zwanger en helaas heb ik onwijs veel last van kwaaltjes. Misselijk, overgeven, moe, slecht slapen en moeilijk kunnen eten. Ik moet zeggen dat ik tot nu toen al mijn energie nodig had om de dag een beetje goed door te komen. In de avond ben ik net een omaatje en gaat rond 21 uur mijn lichtje uit. Ik hoop dat dit met de weken wat beter zal gaan, maar tot nu toe is er geen peil op te trekken.

IMG_7414.JPGMijn blog is altijd al een mengelmoes van allerlei onderwerpen geweest en daar komt nu weer een onderwerp bij! Ik ben mij er bewust van dat niet al mijn bezoekers blij worden van baby updates en daar hoeven jullie ook niet bang voor te zijn. Dus geen mama- blog maar wel baby gerelateerde blogposts! Echte zwangerschapsupdates ga ik denk ik niet doen, ik denk eerder aan outfit posts met een bump 😉 en shoplogs etc.

IMG_7397.JPGWil je toch zoveel mogelijk meekrijgen van mijn zwangerschap, dan moet je me zeker even toevoegen op instagram. Soms is het lastig om de tijd te nemen voor het schrijven van een blogpost en dan is het juist leuk om eventjes een foto te uploaden via instagram.

Laat me gerust weten wat jullie graag voor updates willen zien omtrent het baby nieuws! Zelf ben ik heel erg benieuwd wat jullie denken…. Gaat het een jongen of een meisje worden? We weten het nu zelf nog niet, maar ik wil het sowieso graag weten!

Liefs, Martina   Bloglovin          twitter              Instagram         youtube

Volg:
Share:

19 Reacties

 1. Floor
  23 januari 2015 / 07:35

  Wat super leuk! Gefeliciteerd!

 2. 23 januari 2015 / 08:09

  Oh Martine, ik vind het zo leuk! Nogmaals, gefeliciteerd hihi <3 Ik heb je blog echt wel gemist hoor! Maar echt te gek; ik kan niet wachten om weer wat artikelen van je te lezen!

 3. Nadia
  23 januari 2015 / 08:13

  Ik had het gezien op Instagram ja, echt heel leuk! 😀 Ik kijk uit naar de updates, zowel over de zwangerschap als over de baby!

 4. 23 januari 2015 / 10:00

  Ah nogmaals gefeliciteerd lieve Martina! Echt super dat er een kleintje op komst is. Leuk baby bump foto’s, altijd leuk om te zien. Geniet lekker van de zwangerschap, en ik kijk weer uit naar je blog posts!
  marloes onlangs geplaatst…3x Outfit inspiratie met Adidas Stan SmithMy Profile

 5. 23 januari 2015 / 11:56

  Ik wist het idd al door Instagram. Vervelend dat je zo moe bent en moet overgeven, hoop dat het snel overgaat. Nogmaals gefeliciteerd

 6. 23 januari 2015 / 17:29

  Super leuk, gefeliciteerd! Alleen erg jammer van die kwaaltjes, hopelijk gaan die snel over.

 7. 23 januari 2015 / 20:59

  oooh wat leuk! Gefeliciteerd! Succes met alle bijhorende kwaaltjes,uiteindelijk zal het het allemaal waard zijn

 8. Ltbm
  24 januari 2015 / 15:17

  He wat balen zeg. Dat je je zo slecht voelt. Maar ergens is datbhet vast waard.
  Van harte met enzwangerschap. Leuke buifoto al. Zie uit naar nieuwe posts. Ook over je buik en de baby.
  Blijft leuk om te zien en lezen.
  Hopelijk knap je wat meer op. Kun je nog meer genieten ervan.

 9. Yvonne Roos
  27 januari 2015 / 00:57

  Wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd en heel veel geluk gewenst (namens ons allemaal ;))

  X Yvonne

 10. 18 februari 2015 / 20:17

  ik ken je niet, zie je blog voor het eerst, maar van harte gefeliciteeeeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.