About Martina

IMG_1884

Hoi, ik ben Martina, welkom op mijn website Today’s Life. Als eerste wil ik zeggen dat ik het ontzettend tof vind dat je de moeite neemt om mijn site te bezoeken. Deze website groeit al sinds 2012 met mij mee en is mij daarom ontzettend dierbaar. Mijn online plekje, mijn uitlaatklep. Zonder regels en grenzen. Ik heb jaren gezocht naar wat mijn website míj maakte. Ik begon met schrijven over beauty en fashion, dat maakte geleidelijk plaats voor mijn persoonlijke leven waarin sinds 2015 het moederschap een prominente rol heeft gekregen.

Ik ben 29 jaar oud, vind het belangrijk om goed voor mijzelf te zorgen. Zowel mentaal als fysiek. Ik ben al bijna tien jaar gelukkig in de liefde en we zijn sinds 2018 verloofd. In 2019 hopen we te gaan trouwen. Ik heb twee dromen van kindjes, een zoon (peuterpuber, geboren mei 2015) en een dochter (geboren mei 2018). Ik ben dolblij dat deze twee in mijn leven zijn en zie ze geen dag als vanzelfsprekend. Regelmatig huil ik tranen met tuiten van geluk want ik wil al die mooie momenten zo graag vasthouden. Maar geen zorgen, ik kan ze af en toe achter het behang plakken. Op dat soort momenten zoek ik mijn superkrachten maar blijk ik ook maar een mens te zijn. Bummer.

Ik ben opgeleid in de acute zorg en het is echt prachtig werk om te doen. Toch heb ik naast mijn werk in de zorg altijd behoefte gehad om creatief bezig zijn en mezelf zowel op werk als privé gebied te ontwikkelen als persoon. Ik ben dol op fotografie en schrijven. Ik geniet van tijd alleen maar ook van tijd met vriendinnen. Kortom alles in balans graag 😉

Ik schrijf wanneer ik zin heb, ik deel foto’s op instagram wanneer ik zin heb en werk samen met mooie merken als ik zin heb. Waarom ik dat zo zeg? Ik wil gewoon dat jullie weten dat ik niks doe voor cijfers of bedragen die niet bij mij passen. Dus ja, je zult af en toe een samenwerking voorbij zien komen, maar ik ga voor een 80/20 verdeling. Ik zoek geen vast inkomen uit het bloggen maar als iets bij mij en mijn interesses past zou het stom zijn om daar niks mee te doen. Je hoeft niet bang te zijn dat je ongemerkt naar gesponsorde content zit te kijken zonder dat ik daar duidelijkheid over geef. Ik werk enkel samen met bedrijven die akkoord gaan met mijn voorwaarden, namelijk totale transparantie naar de lezers toe.

Wil je na dit verhaal meer van mij weten en zien? Kijk vooral rond tussen mijn blogposts want er staat genoeg leuks tussen! Op instagram ben ik ook actief en kun je mij vinden onder de naam @martinaa89

Liefs, Martina